Reacția lui George Burcea după roast-ul surprinzător al Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

,
Reactia lui George Burcea dupa roast-ul Vivianei Sposub din Gala bravo, ai stil! Celebrities

Cum a reactionat George Burcea dupa Gala in care Viviana Sposub a lansat o ironie maxima la adresa lui

[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub si-a avertizat urmaritorii despre prestatia ei din Gala Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Viviana Sposub a făcut senzație sâmbăta seara în Gala Bravo, ai stil! Celebrities când roast-ul ei a atins multe subiecte sensibile în ce le privește pe concurente, jurați și chiar și în legătură cu ea însăși.

Astfel, Viviana, la sfârșitul roast-ului a făcut o remarca sarcastica la adresa relației ei cu George Burcea spunând în primul rand că este o spărgătoare de casnicii. Aceasta afirmație a venit la scurt timp după ce concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a fost acuzata de o urmăritoare pe Instagram că i-a spart casa iubitului sau.

Citeste si: Viviana Sposub, ironie maxima la adresa ei: "Sunt spărgătoarea de case! De 1 an și 3 luni Burcea zice că mă ia de mireasă, dar tot nu divorțează!" Oare ce a spus George Burcea când a auzit-o?

Cum a reactionat George Burcea dupa ironia Vivianei Sposub la adresa lui din Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Cum a reactionat George Burcea dupa roast-ul Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Prima reactie a lui George Burcea dupa prestatia Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Instagram]

În urma mai multor mesaje de genul, Viviana, pentru prima data a luat hotărârea să vorbească despre tot ce se întâmplă în relația ei cu George Burcea: "Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur.

De mica m-am visat mireasa doar că de 1 an și 3 luni, Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept...să divorțeze!" 

Viviana Sposub a facut ravagii cu roast-ul din Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Viviana Sposub face ravagii la Bravo, ai stil! Celebrities, iar George Burcea nu s-a mai putut abține! Ce mesaje i-a trimis iubitul concurentei

Viviana chiar i-a avertizat pe urmăritorii ei sâmbăta seara să îi urmărească momentul pentru că

vor avea parte de ceva special "dulce-amărui" cum a caracterizat ea momentul din Gala. Iar cel care a așteptat cu înfrigurare țoață prestația Vivianei Sposub a fost însuși iubitul ei, George Burcea: "Ai avut cel mai bun moment de roast ever! Atat de sexy, bai, Sposub...!"

Tot Viviana a mai tinut sa precizeze că: "La final nimeni nu are voie să se supere!" Iar George, pus pe glume că de obicei i-a sugerat să spună și că îl iubește! Roast-ul înseamnă glume răutăcioase legate de aspectul fizic, de caracter, de ticuri, de acțiuni, în cazul de fata al

persoanelor din platou pentru că nu am ratat pe nimeni. Pe scena am dat tot ce-i mai bun din mine, sper să primiti momentul bine luând în considerare ce înseamnă un roast."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce a pățit Ruxi cu câteva momente înainte de a intra în Gala Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu se poate, nu înțelegeți!"

Bogdan Aurescu explică strategia rușilor în războiul psihologic cu Ucraina: 'Avem mult mai puține informații!'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Viviana Sposub face ravagii la Bravo, ai stil! Celebrities, iar George Burcea nu s-a mai putut abține! Ce mesaje i-a trimis iubitul concurentei

Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies