Ce a pățit Ruxi cu câteva momente înainte de a intra în Gala Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu se poate, nu înțelegeți!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 nov 2021, 23:51

Ce a patit Ruxi inainte de Gala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Ruxi, una din cele mai bune competitoare de la Bravo, ai stil! Celebrities este o tipa perfectionista pana in maduva oaselor.

Cine se indoia la inceput ca Ruxi ar putea fi ajutata stilistic de cineva, cu siguranta si-a retras toate cuvintele vazandu-i evolutia si capacitatea de a face tinute nu doar pe temele propuse de jurati, ci respectand niste nuante atat de fine incat doar cei cu adevarat cunoscatori ale artei le poate poate intelege si imbina. Fie ca este vorba de literatura, muzica, sculptura, Ruxi le poate sintetiza intr-o tinuta care depaseste de multe ori asteptarile juratilor. 

Citeste si: Mădălina Pamfile părăsește platoul Bravo, ai stil! Celebrities! Ce s-a întâmplat între ea și Nicoleta Dragne: "Vrei să pun vocalele pe care i le-ai dat Ioanei?"

Ruxi, una din concurentele atente la fiecare detaliu in parte cand vine vorba de prestatia la Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In Gala "Candyland", una extrem de dulce si poate nu tocmai pe gustul lui Ruxi asa cum a subliniat si Ilinca Vandici caci ea este o concurenta cu multa sare si piper pe limba, a fost o adevarata provocare din care influencer-ul a dat ce e mai bun, iar notele au fost pe masura. Insa, pentru asta, Ruxi este atenta la fiecare detaliu in parte atunci cand vine vorba de tinuta, de atitudine de decor si tot ce o inconjoara la respectivul moment, mai ales ca este vorba de Gala.

Inainte de a intra pe scena, Ruxi a avut cateva emotii in legatura cu gulerul deoarece membrii staff-ului tehnic din spate au avut ceva batai de cap cu vedeta deoarece voiau sa ii monteze cel mai porbabil microfonul, insa ea si-a dat seama ca i-ar fi putut ruina modul cum s-ar fi asezat intreaga tinuta.

Ruxi, incident in culisele Bravo, ai stil! Celebrities inainte de momentul din Gala

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, dezvăluiri despre relațiile toxice din viața ei: "E crunt să trăiești așa!"

"Nu se poate la guler, nu intelegeti, cablul asta imi strica gulerul!" a fost replica extrem de ferma a lui Ruxi. Insa, se pare ca micul incident s-a rezolvat, iar Ruxi a putut sa isi duca cap-coada momentul care i-a facut pe jurati sa o aclame pentru toata munca depusa in Gala si mai ales pentru tinuta la care Ruxi munceste cot la cot cu cea care i-o coase.