Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său

Author: Diana Tilă

Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe, suferă enorm după ce și-a pierdut partenerul de viață. Soția regretatului artist a făcut noi declarații.

Decesul lui Nosfe a fost extrem de dureros pentru persoanele care l-au cunoscut și apreciat, dar mai ales pentru soția și fiica artistului. Mădălina Crețan nu și-a revenit după pierderea suferită. Tânăra a făcut noi declarații despre cauzele decesului celui pe care spune ca-l va iubi toată viața.

Citește și: Mădălina Crețan, noi declarații dureroase despre pierderea lui Nosfe: "Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație"

Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit"

Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022. Moartea regretatului artist a lăsat multă durere în sufletele celor dragi. Soția lui, Mădălina Crețan, a vorbit, la cinci luni de la tragedie, despre cauzele care au dus la decesul artistului.

Invitată în cadrul unui podcast, Mădălina Crețan, vizibil emoționată, a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut de când și-a pierdut jumătatea și despre cauzele morții lui Nosfe.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum i-a explicat Mădălina Crețan fiicei sale că Nosfe, tatăl ei, a murit. Aceasta pune accent pe adevăr și pe sinceritate

”Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe.

Dar nu consider că pot să pun degetul pe un motiv și să spun ăsta este motivul pentru care s-a întâmplat asta. Așa a fost să fie. Nu pot, chiar nu pot să spun și să acuz că industria este de vină. Da, a contat, poate, la nivel psihic, că i-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile, dar nu consider că… nu a apăsat cineva pe trăgaci cu pistolul către el”,  a spus Mădălina Crețan.

Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său

Mădălina Crețan a mai dezvăluit că fiica ei a avut o presimțire în legătură cu moartea tatălui său. Între Iris și Nosfe a existat o conexiune specială, iar acest lucru a făcut-o pe micuță să simtă că ceva este în neregulă. Astfel, soția regretatului artist a ales să îi spună fiicei sale despre moartea lui Nosfe.

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe, la trecerea dintre ani: „Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

„Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati.

Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru”, a mai declarat Mădălina Crețan.