Mădălina Crețan, noi declarații dureroase despre pierderea lui Nosfe: "Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație"

Author: Diana Tilă

Mădălina Crețan, noi declarații dureroase despre pierderea lui Nosfe

Sursa: Instagram

Mădălina Crețan, văduva lui NOSFE, suferă enorm după ce și-a pierdut partenerul de viață. Soția regretatului artist a făcut noi declarații.

Vestea că NOSFE a murit a picat ca un trăsnet pentru Mădălina Crețan. Regretatul artist s-a stins din viață anul trecut, la 17 octombrie, însă Mădălina nu poate trece peste această pierdere. Femeia încearcă din toate puterile să nu-și arate suferința în fața fiicei sale, deoarece își dorește ca cea mică să vadă cât de puternică este mama sa și să înțeleagă astfel că viața trebuie să meargă înainte. 

Citește și: Cum i-a explicat Mădălina Crețan fiicei sale că Nosfe, tatăl ei, a murit. Aceasta pune accent pe adevăr și pe sinceritate

Mădălina Crețan, noi declarații dureroase despre pierderea lui Nosfe: "Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație"

Durerea a fost atât de mare pentru soția lui NOSFE, Mădălina, și pentru fiica lor, încât suferința se resimte încă puternic.

Cea mică nu înțelege nici acum de ce tatăl său nu mai vine acasă.

„Îmi este dor de el în fiecare zi, la fiecare respirație. Nu cred că asta se va schimba foarte curând sau vreodată. Știu că voi învăța doar să trăiesc așa, cu dorul, și, în același timp, știu și că trebuie să fiu bine, pentru că suferința mea nu poate fi pusă nici o secundă mai presus de fericirea fetiței noastre.

Iar în momentul de față fericirea fetiței noastre depinde de fericirea mea și îmi doresc din tot sufletul să fiu o mamă responsabilă”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Click!

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe, la trecerea dintre ani: „Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

De Ziua Îndrăgostiților, când cuplurile sărbătoresc iubirea, Mădălina Crețan a dezvăluit că se hrănește din amintirile frumoase pe care le-a construit împreună cu NOSFE.

Mesajul sfâșietor al fiicei lui Nosfe, Iris, la doar o lună de la moartea artistului. Ce i-a spus micuța mamei sale: ''Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

„Valentine’s Day și orice altă zi specială pentru societate, pentru noi a fost mereu ca orice altă zi. Nu le-am tratat niciodată neapărat altfel decât pe toate celelalte. Ce vreau să spun de fapt este că noi nu am avut nevoie de zile speciale să ne arătăm sentimentele unul față de celălalt, respectul și recunoștința pentru ceea ce am fost binecuvântați să trăim.

Nu am așteptat niciodată unul de la celălat cadouri, rezervări la restaurante scumpe, vacanțe.

Ne-am dorit doar să fim împreună să facem orice. Să mâncăm acasă, să ne uităm la un film, să ne privim, să ne îmbrățișăm, să ne facem să râdem și să ne motivăm pentru ziua respectivă. Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, voi munci și îmi voi face cadou lansarea piesei «Nemuritori», pe care soțul meu a scris-o pentru mine și a înregistrat-o cu gândul la noi. Dacă îmi doresc neapărat, o pot considera cadoul lui pentru mine pentru Ziua Îndrăgostiților.

Poate îmi voi cumpăra și un buchet de flori, dacă voi avea timp. Dar cred că cel mai mult îmi doresc ca piesa aceasta să ajungă la cât mai mulți oameni, oameni care iubesc și care își arată asta ori de câte ori simt să o facă. Și, mai mult, la oameni care din n motive aleg să țină sentimentele frumoase pentru ei, în speranța că povestea noastră împreună cu această piesă îi va motiva să creadă că sufletele-pereche există și că mai bine spui acum un «Te iubesc», decât un îmi pare rău că nu am făcut-o», când e deja prea târziu”, a mai spus Mădălina Crețan.