Livian, dorit de 3 fete din casa "Puterea dragostei"! Ligi e in pole-position!

Author: A.I.
Actualizat: 14 mai 2020, 18:42

Livian pare ca e dorit de 3 fete din casa "Puterea dragostei" in afara de Bianca.

Este vorba despre Ligi, Ella si Ramona. Bianca incearca sa il recucereasca, insa Livian i-a tot repetat ca despartirea lor e definitiva.

Bianca a fost extrem de suparata in emisiunea de astazi. Ea a stat stana de piatra, fara reactie atunci cand auzea lucruri care, evident, nu ii faceau nicio placere, precum faptul ca Ligi ar fi in pole-position pentru a-l cuceri pe baiatul lui Nelson Mondialu.

Livian a aruncat bomba: "Vreau să cunosc o altă fată!"

Livian pare mai hotărât ca niciodată să pună capăt definitiv relației cu Bianca și a recunoscut în emisiune că vrea să cunoască pe altcineva.

După ce a respins-o pe Bianca în repetate rânduri și i-a dat de înțeles că sentimentele lui pentru ea nu mai sunt atât de puternice, Livian a spus în

emisiune că își dorește să cunoască pe altcineva.

Pe zi ce trece, șansele ca Livian și Bianca să se împace sunt din ce în ce mai mici. Concurentul de la" Puterea Dragostei" a spus că după data de 15 mai își dorește să plece în România, fără Bianca, iar acum a mărturisit că își dorește să cunoască alte fete.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Deși a făcut orice ca să îl recucerească pe Livian, Bianca nu a reușit să îl convingă că relația lor merită o nouă șansă, iar cei doi sunt în continuare despărțiți.

Întrebat de Andreea Pirui dacă lucrurile între el și Bianca au mai evoluat, concurentul a fost mai sincer ca niciodată.

Livian: Eu cu Bianca? Suntem la fel, poate puțin mai spre rău.

Am observat eu unele chestii și chestiile respective m-au bruiat mai tare. M-au împins în spate. Eu acum vreau să cunosc o altă fată. 

FOTO Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?! Poza înduioșătoare cu bebelușul

Livian a spus în glumă că vrea să cunoască o altă fată, însă această afirmație a deranjat-o vizibil pe Bianca, care a preferat să nu comenteze pe marginea subiectului.

Ulterior, Livian a mărturisit că nu se poate asocia cu o altă fată singură din casă. 

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!