Livian, disperat după ce Bianca și-a pus acid hialuronic în buze: "Bibișori, dacă sunteți pe aici..."

Bianca pare hotărâtă să își facă o serie de îmbunătăți în următoarea perioadă, Livian fiind cel care a făcut marea dezvăluire. Cum a reacționat după ce a aflat că fosta lui iubită și-a injectat acid hialuronic în buze?


In articol:

Bianca și-a dorit buze mai pline, astfel că nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la medicul estetician pentru a face această îmbunătățire. În cazul în care intenția ei a fost să îl impresioneze pe Livian, fostul ei iubit, ei bine, efectul nu a fost cel pe care l-a așteptat. Cum a reacționat Livian atunci când a aflat de vizita pe care Bianca a făcut-o la estetician?

Citeste si: Ella, marturisire soc: "Am stat in pat cu iubitul meu si m-am gandit la altul"

Livian, disperat după ce Bianca și-a pus acid hialuronic în buze: "Bibișori, dacă sunteți pe aici..."

Într-un vlog pe care l-a postat pe canalul său de Youtube, Livian nu a părut foarte încântat de schimbarea pe care Bianca și-a făcut-o. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a părut chiar deranjat de gestul Biancăi și a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la operațiile pe care aceasta dorește să le facă în viitorul apropiat. Livian a dezvăluit că se așteaptă ca Bianca să își dorească silicoane în perioada următoare, implant în fese, dar și o operație prin care să își ridice pomeții.

Citeste si: Gabi, acuzații grave la adresa fostei iubite: "Mai există un alt Gabriel în viața Daianei."

Livian este de părere că Bianca nu face altceva decât să își distrugă frumusețea naturală, astfel că a făcut apel la susținătorii acesteia să intervină și să îi trimită mesaje prin care să îi ceară să renunțe la ideea de a-și face și alte operații estetice.

"Ce să fac pentru că s-a dus Bianca și și-a pus buze. Asta știți ce vrea să facă, se termină sezonul cât de curând și până se termină vrea să se tuneze. Mâine, poimâine, o văd cu silicoane. Astăzi și-a pus buze, mâine își pune d-ala la fund. Să vedeți ce își face. Vrea să își bage ață pe sub piele ca să își ridice pometele. Bibișori, dacă sunteți pe aici, intrați să îi spuneți Biancăi să nu își bage pentru că ața aia nu rămâne așa. E treaba ei, dar să o las să se nenorocească?", a spus Livian în vlogul său.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador de la „Puterea Dragostei” - gest umanitar: „Le-a ars casa!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate