Livian a făcut dezvăluirea despre Ella și Jador: "Am prins-o cu..."

Livian s-a oferit să o ajute pe Ella cu bagajele, moment în care a descoperit un detaliu care trădează legătura acesteia cu Jador.


In articol:

Spun că nu sunt împreună, însă în ultima perioadă apar tot mai multe lucruri care îi leagă. După ce Ella și Jador au purtat la gât același lănțișor, acum, Livian a făcut o nouă descoperire. A filmat momentul și le-a arătat tuturor despre ce este vorba.

Citeste si: Andreea Oprica de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa intalnirea mult asteptata cu Andy! Iata ce mesaj le-a transmis sustinatorilor sai din mediul virtual!

Livian a făcut dezvăluirea despre Ella și Jador: "Am prins-o cu..."

Dorind să o facă geloasă pe Bianca, Livian a ajutat-o pe Ella să care mai multe bagaje, moment în care a făcut o descoperire interesantă. Mai exact, atunci când a ridicat sacul în care se aflau lucrurile Ellei, Livian a observat ceasul lui Jador. Evident, concurentul de la "Puterea Dragostei" nu s-a putut abține și a pus-o pe Ella în fața faptului împlinit.

Citeste si: Andrei Poptelecan și iubita lui se căsătoresc. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a dat vestea cea mare: "Totul a venit natural"

"Ce am găsit? Aici a picat. E ceasul lui Jador. A picat ceasul din pungă. Ella, mi-am permis să scutur sacul și știi ce a picat? Ceasul lui Jador!", a spus Livian.

Întreaga situație a luat-o prin surpindere pe Ella care nu a putut face altceva decât să confirme că ceasul îi aparține lui Jador. Mai mult decât atât, concurenta de la "Puterea Dragostei" a făcut un comentariu care lasă loc de interpretări, dând de înțeles că nu doar ceasul se află la ea, ci și inima cântărețului.

"E de la Jador. Ceasul ca ceasul, dar inima...", a adăugat Ella.

Citeste si: Așteptați de iubitele lor acasă, Culiță Sterp și Jador au făcut un anunț șocant: ”Avem și noi nevoie de o fată, două... Așteptăm poze”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate