Andrei Poptelecan și iubita lui se căsătoresc. Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a dat vestea cea mare: "Totul a venit natural"

Nu și-a găsit jumătatea în urma participării la "Puterea Dragostei", dar acum este pregătit să facă pasul cel mare. Andrei Poptelecan și iubita lui se căsătoresc. Când va avea loc nunta?


In articol:

Are o relație de puțin timp, dar noua lui iubită l-a convins că merită să renunțe la burlăcie. Andrei Poptelecan și Bianca, femeia care l-a cucerit, s-au logodit, iar acum se pregătesc de nuntă.

Citeste si: Mariana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", look spectaculos pe vremea majoratului! Iata cat lunga avea podoaba capilara la inceputul carierei sale de model! Fanii sai au fost uluiti!

Andrei Poptelecan și iubita lui se căsătoresc

Andrei Poptelecan este mai îndrăgostit ca niciodată și pentru că simte că în sfârșit și-a găsit jumătatea, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a decis să facă pasul cel mare. Și-a cerut iubita în căsătorie, cei doi anunțând prin intermediul rețelelor de socializare că s-au logodit.

La scurt timp după ce au anunțat logodna, Andrei Poptelecan a postat un mesaj prin care a confirmat că lucrurile sunt cât se poate de serioase și că, deși nu are o relație cu Bianca de foarte mult timp, cei doi au hotărât să se căsătorească. 

Citeste si: Philip, criza de gelozie! A parasit platoul! Ce s-a intamplat

Fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că toate formalitățile vor avea loc după ce trece criza coronavirusului.

"Nu, nu este o glumă, totul a venit natural chiar dacă nu suntem de foarte mult timp împreună! Restul demersurilor le vom face după ce se va încheia cu "carantina"! Așadar, vă mulțumim pentru toate mesajele de încurajare și pentru susținere! Vă pupăm!", a scris Andrei Poptelecan pe instagram.

Citeste si: Așteptați de iubitele lor acasă, Culiță Sterp și Jador au făcut un anunț șocant: ”Avem și noi nevoie de o fată, două... Așteptăm poze”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate