Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO Legendarul Dan Ciotoi vine în platou!

,
Dan Ciotoi, liderul formației Generic
Dan Ciotoi, liderul formației Generic

Ultima ediție a săptămânii de la Teo Show este difuzată astăzi, de la ora 15:00.


In articol:

Legendarul lider al formației Generic, Dan Ciotoi, vine în platou astăzi.

Dan Ciotoi a încântat de-a lungul timpului milioane de români cu muzica lui de petrecere. Alături de Azur și Odeon, formația Generic este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite trupe de muzică de petrecere.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Dan Ciotoi, regretatul Costel Geambașu, care a fost liderul trupei Odeon și Nelu Vlad, liderul formației Azur sunt considerați precursorii manelelor.

Vor mai apărea astăzi, la Teo Show, familia Miriță, Andreea Arsine, fostă câștigătoare Exatlon, Cucu de la Survivor și mulți alții.

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment de la noi, fiind urmărită zilnic de sute de mii de români.

Teo Show obține deseori și titlul de cea mai urmărită emisiune pe tronsonul ei orar.

Teo Show, la cel de al optulea sezon la Kanal D

Emisiunea Teo Show, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, se află la cel de al optulea sezon la Kanal D.

Prima ediție a avut loc pe 9 septembrie 2013.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Teo și Bursucu au o relație extraordinară din punct de vedere profesional, dar sunt și buni prieteni în afara micului ecran.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea.

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu Adrian Cristea, într-un interviu pentru click.ro, despre Teo Trandafir.

La origine dansator profesionist, Bursucu Adrian Cristea a devenit celebru în România datorită emisiunii Teo Show. Bursucu a mai prezentat la Kanal D și "Roata norocului", alături de Ana Maria Barnoschi.

Teo Trandafir are o experiență de zeci de ani în televiziunea românească, prezentând emisiuni pentru multe posturi cunoscute de la noi.

În urmă cu două zile, Teo Trandafir a împlinit 53 de ani și a fost sărbătorită cu mare fast în platou.

Teo Show este difuzată de luni până vineri de la 15:00 la 17:00. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online, pe site-ul nostru. Pentru a o urmări Live Video Online trebuie doar să accesați pagina noastră de Stream atunci când emisiunea este difuzată la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 3 iunie 2021- VIDEO Aurel Pădureanu, prima apariție după moartea Corneliei Catanga

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 3 iunie 2021 - VIDEO Aurel Pădureanu, prima apariție după moartea Corneliei Catanga

E doar o chestiune de timp: Orice bancă sau comerciant din rețeaua Mastercard va putea oferi servicii cu criptomonede

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Teo Trandafir, copleșită de emoții în direct. Ce mesaj i-a transmis Maia de ziua ei ”Fără mama nu aș fi...” Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi

La mulți ani, Teo Trandafir! Momente de neuitat la ceas aniversar. Ce mesaje a primit vedeta de la artiștii săi de suflet

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies