Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 3 iunie 2021 - VIDEO Aurel Pădureanu, prima apariție după moartea Corneliei Catanga

,
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și fiul lor, Alexandru
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și fiul lor, Alexandru

Aurel Pădureanu apare astăzi la Teo Show. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Îl vom vedea astăzi pe Aurel Pădureanu la Teo Show. Cântărețul trece prin momente foarte grele după decesul Corneliei Catanga.

În afară de decesul celei care i-a fost parteneră de viață zeci de ani, Aurel Pădureanu a mai primit o lovitură, fiind evacuat din casa în care a locuit cu aceasta și cu băiatul lor, Alexandru.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lor, Alexandru, locuiau într-o vilă, însă cântărețul și fiul său au fost evacuați după decesul artistei, proprietarul vânzând casa.

Aurel Pădureanu a apelat la Gigi Becali, însă acesta nu le-a oferit mai mult de un loc la cămin cântărețului și fiului său.

“Ceea ce pot să le ofer e un loc la cămin, la cele două cămine pe care le am, unul în Berceni și altul în Ghencea. Mai mult nu am ce să le dau, pentru că nu este treaba mea. În cazul în care ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci poate aș fi făcut un efort să le ofer o casă undeva, dar așa… eu nu am case să le dau”, declara Gigi Becali după ce a fost sunat de jurnaliști în legătură cu cazul lui Aurel Pădureanu.

"M-am mutat la fata mea, că ea are un apartament.

Nu vreau să mai apelez la nimeni că s-au interpretat alte lucruri, că mă rog de toată lumea, că tun și fulger, că am zis de Becali. Nu e adevărat, eu vreau să îi cer scuze omului ăsta, că nu am obligat pe nimeni cu nimic.

A zis Becali că nu mă cunoaște, că nu o cunoaște nici pe Cornelia… Cum să spui asta, când pe Cornelia o știe toată!? I-am cântat când a cununat-o pe doamna Firea și, în al doilea rând, am cântat la Casa Băneasa timp de 23 de ani.

Acolo venea domnul Becali – acum mulți ani- la două, trei zile, în permanență. Și cum să spună că nu ne cunoaște?” , a spus, în replică, Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga

Ce mai vedem astăzi la Teo Show

Ca în fiecare joi vom urmări rubrica Boerescu, cu Dan Silviu Boerescu, scriitor și fost redactor-șef și apoi director editorial al publicației Playboy România. Playboy România nu mai apare pe piață, însă Dan Silviu Boerescu vine în fiecare joi la Teo Show, făcând dezvăluiri legate de vedete și comentând ce se mai întâmplă în spațiul public de la noi.

Tot astăzi o vom vedea pe Emily Burghelea, alături de mama ei. Fosta concurentă "Bravo, ai stil!" a născut în urmă cu două luni o fetiță superbă. Cu siguranță vedeta ne va face dezvăluiri din viața ei de proaspătă mămică.

Vor mai apărea astăzi la Teo Show interpreta Mariana Ionescu Căpitănescu, alături de fiul ei și doctorul Amalia Anghel, dermatolog.

Emisiunea Teo Show este difuzată de luni până vineri la ora 15:00. Show-ul de divertisment poate fi urmărit atât la TV, pe Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri 2, iunie 2021- VIDEO La mulți ani, Teo Trandafir! Ediție aniversară de ziua vedetei Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Teo Trandafir, copleșită de emoții în direct. Ce mesaj i-a transmis Maia de ziua ei ”Fără mama nu aș fi...” Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi

Cum își negociază PSD intrarea la guvernare

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Iulia Vântur, adevărul despre motivul pentru care a plecat din India: "Am plecat la începutul dezastrului..."

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 2 iunie 2021 - VIDEO La mulți ani, Teo Trandafir! Ediție aniversară de ziua vedetei Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies