Teo Trandafir, copleșită de emoții în direct. Ce mesaj i-a transmis Maia de ziua ei ”Fără mama nu aș fi...” Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi

,
Teo, supriza de ziua ei
Teo Trandafiri, coplesita de emoții de ziua ei[Sursa foto: Facebook]

Surprizele s-au ținut lanț de ziua lui Teo Trandafir. Prezentatoarea TV a fost sărbătorită cu mare fast, iar cele mai importante persoane din viața ei i-au fost alături în această zi specială. Vedeta s-a emoționat până la lacrimi când a auzit mesajul pe care fiica sa i l-a transmis cu ocazia zilei sale de naștere.


In articol:

Teo Trandafir a împlinit vârsta fabuloasă de 53 de ani, miercuri, 2 iunie. Pentru că o zi atât de importantă nu a putut fi trecută cu vederea, colegii vedetei de la Kanal D au sărbătorit-o cu mare fast. Oamenii dragi i-au fost alături prezentatoarei în această zi specială, însă cel mai emoționant moment a fost când a auzit mesajul pe care Maia i l-a transmis.

Teo s-a emoționat până la lacrimi.

Teo, emoții nemărginite de ziua ei

Teo și fiica ei, Maia, sunt suflete pereche și au o relație specială. De ziua ei de naștere, vedeta Kanal D a primit un amalgam de surprize din partea colegilor ei. La rubrica ”Test de vedetă” din cadrul emisiunii Teo Show a fost invitată o persoană cu totul specială, mai exact Maia, fiica prezentatoarei TV. Teo nici nu s-ar fi gândit ca fiica ei va fi prezentă, emoțiile au copleșit-o, intuind parcă ce urmează.

Teo, supriza de ziua ei
Teo si Maia, fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Fiica vedetei a fost nevoită să completeze o serie de fraze despre mama sa care erau scrise pe bilețele. Prima frază era formulată în felul următor:

”Îmi place cel mai mult de mama când… Mă tem că vă dezamăgesc, că nu am cu ce să termin.

Îmi place de ea cel mai mult tot timpul. Ne iubim necondiționat, facem aceleași lucruri. E o normalitate la noi”, a complet Maia propoziția scrisă pe bilețel.

Un alt pasaj exprem de emoționant pe care Maia a trebuit să-l străbată a fost să dezvăluie care a fost cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut lui Teo Trandafir.

”A vând în vedere că sunt născută înainte eu, cred că eu.

Existența mea în viața ei”,  a spus fiica prezentatoarei TV.

Teo, supriza de ziua ei
Teo si Maia se iubesc foarte mult[Sursa foto: Instagram]

Iar la final a rămas, poate, cea mai importantă propoziție care pe vedetă a copleșit-o. Pe bilețel se regăsea propoziția ”Fără mama nu aș fi...”

”Fără mama nu aș fi… Nu trebuie mai mult de atât. Fără mama nu aș fi și atât. Nu aș încerca atât de mult dacă n-ar fi ea pentru că atunci când îi văd zâmbetul și când știu cât se bucură de reușitele mele, vreau să reușesc și mai mult și pentru mine și pentru ea”, a

spus Maia, la Teo Show.

Citeste si: Fiica lui Teo Trandafir, Maia, declarație emoționantă despre mama ei: "Este..."

Mesajul înduioșător pe care Maia i l-a transmis lui Teo de ziua ei

Teo și Maia au o relație extraordinară mamă-fiică, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Cele două se iubesc necondiționat, ba chiar sunt suflete pereche. Maia i-a transmis mamei sale un mesaj care reflectă intensitatea iubirii care le unește.

Prezentatoarea Tv s-a emoționat până la lacrimi când a auzit vorbele fiicei sale.

Teo, supriza de ziua ei
Teo si Maia au o relație special[Sursa foto: Instagram]

”Iubita mea, e ziua ta azi și, cum îmi place să spun în fiecare an, întineresti și te înfrumusețezi sufletește în fiecare an. Ești mai tânără cu un an, mai frumoasă cu un an, mai deșteaptă cu un an și te iubesc an cu an cred că la fel de mult pentru că atunci când ajungi la nivelul de iubire pe care îl avem noi, nu ai cum să iubești mai mult. Te iubesc din toată inima mea, ești tot ce mă face cine sunt, cum sunt, fericită mai ales. Sper să ai cea mai frumoasă zi de naștere. Te ador și te pup',  i-a transmis Maia lui Teo Trandafir de ziua ei de naștere.

Citeste si: La mulți ani, Teo Trandafir! Momente de neuitat la ceas aniversar. Ce mesaje a primit vedeta de la artiștii săi de suflet

 

Citește-ne pe
Citește și:

La mulți ani, Teo Trandafir! Momente de neuitat la ceas aniversar. Ce mesaje a primit vedeta de la artiștii săi de suflet

VIDEO - Ludovic Orban aruncă 'bomba': serviciile de informații, implicate în alegerile din PNL?

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"

Fiica lui Teo Trandafir, Maia, declarație emoționantă despre mama ei: "Este..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies