Fiica lui Teo Trandafir, Maia, declarație emoționantă despre mama ei: "Este..."

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 feb 2021, 02:45
Teo Trandafir și fiica ei, Maia

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, au o relație specială. Fata a făcut o declarație emoționantă despre mama ei.

„Mama este cel mai bun prieten și confident, singura persoană care știe cu adevărat cum să-ți dea un sfat și să te critice fără să te doară să-ți spună adevărul ăla dureros ca și cum ar fi miere pe suflet. Te iubesc cel mai mult și îți mulțumesc că ești aici”, a declarat Maia despre mama ei, Teo Trandafir.

Teo, care își iubește enorm fiica de 16 ani, i-a făcut o declarație de dragoste Maiei pe contul de Instagram. 

”Iubirea unei vieți. Cum o fi să știi că ești iubirea unei vieți, copilul meu, că n-am înțeles până acum, explică-mi tu, te rog, că tu știi… Cum de Dumnezeu m-a ales tocmai pe mine, pentru un așa miracol, care ești tu? Anii trec, iar intrebările mele rămân. Veșnic mirată de bucuria de a vedea un curcubeu în formare, mă declar fericită. Semnătura: orice mamă din lumea asta.

♥️♥️♥️”
, a fost declarația făcută de Teo Trandafir fiicei sale, Maia, pe Instagram.

Teo Trandafir prezintă împreună cu Bursucu de peste 7 ani show-ul de succes Teo Show la Kanal D.

Show-ul a fost de nenumărate ori lider absolut de piață.

Ce spune Bursucu despre Teo

Bursucu, cel care este nu numai coleg de platou, dar și prieten cu Teo, a vorbit despre colaborarea lor extraordinară.

”Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu”, a mărturisit Bursucu despre relația cu colega sa de platou.

În vârstă de 52 de ani, Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete TV de la noi din țară. Totodată, de-a lungul carierei în televiziune de aproape 30 de ani, Teo a fost distinsă cu multe premii.

În această seară Teo Trandafir va răspunde întrebărilor fostei sale eleve, Denise Rifai, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Emisiunea va putea fi urmărită de la ora 23:15.

Armin Nicoară și Claudia Puican i-au lăsat pe toți muți cu ținutele lor de la petrecerea de nuntă. Câți bani au scos din buzunar pentru a arăta impecabil în cea mai importantă zi din viața lor

Citeste si: Unde a lucrat Teo Trandafir înainte de a deveni celebră? Incredibil din ce își câștiga existența: „După Revoluție m-am angajat...”

 

 

 

Taguri:

Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies