Adevarul despre relatia dintre Teo Trandafir si Bursucu

Author: Oana Picerea
Actualizat: 12 sep 2020, 10:45

Teo Trandafir si Bursucu par sa aiba relatia perfecta pe micile ecrane.

Chiar daca se mai ciondanesc uneori in timpul emisiunii, cei doi formeaza un cuplu de prezentatori foarte simpatic pe care publicul il iubeste.

Cei doi se bucura de o frumoasa relatie de prietenie si in afara platourilor de filmare.

Intrebat despre adevarata relatie dintre cei doi, Bursucu a marturisit pentru DCnews ca el si ''isi spun tot''   si ca ea este omul cu care poate sa vorbeasca

''si bune si rele''. De asemenea, Bursucu mai spune faptul ca intre ei doi nu a existat niciodata o cearta si ca se inteleg de minune.

Un jandarm a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost străpuns de un glonț care a trecut prin mâna unui alt coleg. Cei doi jandarmi încercau să oprească un hoț

 „La inceputul relatiei noastre profesionale spuneam: E inteligenta, e spontana, e creativa', dar am ajuns sa ne cunoastem atat de bine incat lucrurile astea mi se par atat de… firesti.

Pentru mine, din punct de vedere

profesional, e un tot, omul de la care am ce invata, omul cu care pot sa vorbesc bune, rele, imi spune tot, ii spun tot, ne stim vietile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de inceput.

Daca exista doi prezentatori intr-o emisiune si daca cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o sa mearga niciodata”, a mai adaugat acesta. 

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.