Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 - VIDEO Interviu cu Aurelian Temișan

,
Aurelian Temișan, invitatul rubricii Tabu
Aurelian Temișan, invitatul rubricii Tabu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă astăzi, de la ora 15:00, la o nouă ediție Teo Show. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Aurelian Temișan este invitatul rubricii Tabu de astăzi, de la Teo Show.

Temișan este fost cântăreț, actor și vedetă TV. Este soțul actriței și vedetei TV Monica Davidescu.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Astăzi, la Teo Show, îi vom mai vedea pe afaceristul Ștefan Mandachi, pe Daniela Gyorfi, pe Mihai Mitoșeru și mama sa, Camelia, pe doctorul Peneș

și alți cântăreți și vedete.

Emisiunea Teo Show, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, este una dintre cele mai îndrăgite din România. Ajunsă la cel de al optulea sezon, Teo Show este urmărită zilnic de către sute de mii de telespectatori. De multe ori Teo Show a fost chiar lider absolut de piață pe tronsonul ei orar.

Emisiunea face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, între orele 15:00 și 17:00. Puteți viziona Teo Show fie la TV, la postul Kanal D, fie Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Teo Show are numeroase rubrici, difuzate în funcție de zi, precum: Tabu, Test de vedetă, Ralu și Bote, Boerescu.

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea
Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

 

Camelia Mitoșeru se simte bine!

Mama lui Mihai Mitoșeru, Camelia, a avut probleme de sănătate recent. Din fericire Camelia Mitoșeru se simte bine acum și va veni în platou alături de fiul ei, vedeta TV Mihai Mitoșeru.

”Mama a ajuns acasă! Urmează refacerea care sperăm să dureze cât mai puțin. Vă mulțumim pentru susținere!”, anunța Mihai Mitoșeru l-a scris pe pagina sa de Facebook.

Camelia Mitoșeru a suferit o intervenție chirurgicală foarte dificilă, fiindu-i extirpată o tumoare din zona craniană. Intervenția nu a fost una fără probleme, dar, din fericire, în cele din urmă, Camelia Mitoșeru s-a refăcut și acum e bine.

Din cauza vârstei înaintate și a problemelor cu tensiunea câteva vase de sânge i s-au spart Cameliei Mitoșeru în zona operației, a fost internată la Terapie Intensivă, dar, din fericire, lucrurile s-au rezolvat.

Vom afla cum decurge acum recuperarea pentru mama lui Mihai Mitoșeru. Urmăriți o emisiune foarte interesantă Teo Show astăzi, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 8 iunie 2021- VIDEO Ce surprize au pregătit Teo Trandafir și Bursucu!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 8 iunie 2021 - VIDEO Ce surprize au pregătit Teo Trandafir și Bursucu!

Liviu Dragnea, despre alegerile de la Sectorul 1: 'Se vorbește că s-au furat voturi cu sacii. Dacă era Tudorache, era umflat!'

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 7 iunie 2021 - VIDEO Îi vedem pe Kamara, Leon și Oana!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO Legendarul Dan Ciotoi vine în platou!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies