Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 7 iunie 2021 - VIDEO Îi vedem pe Kamara, Leon și Oana!

,
Kamara, Leon și Oana
Kamara, Leon și Oana

Teo Show începe săptămâna în forță. Vor apărea astăzi, la Teo Show, Oana, Kamara și fiul lor, Leon. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Oana și Kamara vor apărea astăzi, la Teo Show, împreună cu fiul lor, Leon.

Cei doi au fost protagoniștii unui scandal mediatic uriaș în urmă cu mai mulți ani, ce s-a încheiat și cu un divorț.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Oana și Kamara s-au împăcat, ulterior, după acel scandal mediatic, de dragul copilului lor, Leon.

Cei doi nu mai formează un cuplu, însă sunt prieteni. Au trecut amândoi peste acel scandal uriaș. 

Cu siguranță vom afla vești despre cum se simte acum Leon. Așa cum știm, micuțul are probleme de sănătate, iar Kamara acuza un malpraxis în cazul lui Leon. Leon a fost operat în Barcelona pentru boala de care suferă și vom afla care sunt progresele înregistrate de băiețel de atunci. Leon a fost nevoit să treacă, de la naștere, prin mai multe intervenții chirurgicale.

"El trebuia să se nască la nouă luni, normal. Partenera mea a plecat la mare, iar acolo, la Constanţa, s-a întâmplat să aibă o mică sângerare. Un medic, zic eu, iresponsabil, a decis că e momentul să nască.

A obligat-o să nască natural, deşi medicul din Bucureşti îi spusese să facă cezariană. Nu l-au băgat nici în incubator. De aici au început problemele.

Când l-a alăptat, la şase ore de la naştere, a făcut un stop cardio respirator. De la stopul cardio respirator există această problemă. A rămas fără oxigen, l-a atins la nivelul creierului. Însă, mulţumim lui Dumnezeu, el se recuperează. La nivel cognitiv, a progresat foarte mult.

Am făcut şase intervenţii cu celule stem, în Turcia", declara Kamara la TV.

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea
Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

Ce mai vedem astăzi la Teo Show

Îi vom mai vedea astăzi, la Teo Show, pe Alex Velea și Bogdan de la Ploiești, va apărea Andreea Lodbă, fostă concurentă Survivor România 2021, iar ultima concurentă eliminată din reality-show, Adelina Damian, va intra prin Skype.

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea vă așteaptă de la ora 15:00 și cu alte surprize.

Teo Show, care face parte din programul TV al postului Kanal D, este o emisiune de divertisment foarte îndrăgită de publicul din România. Teo Show este transmisă de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00 și poate fi urmărită atât la TV, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând pagina de Live Stream a site-ului.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 3 iunie 2021- VIDEO Aurel Pădureanu, prima apariție după moartea Corneliei Catanga

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO Legendarul Dan Ciotoi vine în platou!

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 3 iunie 2021 - VIDEO Aurel Pădureanu, prima apariție după moartea Corneliei Catanga

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 2 iunie 2021 - VIDEO La mulți ani, Teo Trandafir! Ediție aniversară de ziua vedetei Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies