Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 8 iunie 2021 - VIDEO Ce surprize au pregătit Teo Trandafir și Bursucu!

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Ediția de astăzi a emisiunii Teo Show se anunță foarte interesantă. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Teo Trandafir și Bursucu au pregătit pentru dumneavoastră astăzi numeroase surprize.

Le vom vedea pe Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu, Raluca Bădulescu va analiza ținutele vedetelor, trupa Zero, Luis Gabriel și Kalif ne vor încânta cu muzica lor și vom avea parte și de alte surprize pe care le veți afla doar urmărind emisiunea Teo Show astăzi, de la ora 13:00,

la Kanal D.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vor mai apărea astăzi, la Teo Show, și reporterul emisiunii, Sergiu Negoțiu Piloff, alături de partenera sa de viață, Diana Pârvu, fostă prezentatoare Kanal D.

Cei doi au devenit părinți pentru prima oară pe 15 aprilie anul acesta, când li s-a născut fetița. Zilele trecute micuța a fost și botezată și cu siguranță vom vedea imagini și de la acest moment foarte fericit.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff și-au botezat fetița!
Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff și-au botezat fetița![Sursa foto: Facebook Sergiu Negoțiu Piloff]

Vom afla cum este pentru ei noua viață, cea de părinți ai unei minunate fetițe.

Înainte de naștere, Diana Pârvu a avut ghinionul să se infecteze cu noul coronavirus (Covid-19). Din fericire, totul a decurs bine pentru ea și pentru fetița ei și a lui Sergiu Negoțiu Piloff.

Teo Show, la cel de al optulea sezon la Kanal D

Emisiunea Teo Show, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, se află la sezonul cu numărul 8 la Kanal D.

Prima ediție a Teo Show a avut loc pe 9 septembrie 2013. 

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea formează un tandem extraordinar pe micul ecran și sunt și prieteni buni în afara show-ului pe care îl prezintă împreună la Kanal D, Teo Show.

 „La începutul relației noastre profesionale spuneam: 'E inteligentă, e spontană, e creativă', dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești.

Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început.

Dacă exista doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”, declara Bursucu Adrian Cristea despre colega sa de platou, Teo Trandafir, într-un interviu.

Emisiunea Teo Show, care face parte din programul TV al postului Kanal D, poate fi urmărită de luni până vineri, între orele 15:00-17:00, la TV, la postul Kanal D sau pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream .  

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 7 iunie 2021- VIDEO Îi vedem pe Kamara, Leon și Oana!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 7 iunie 2021 - VIDEO Îi vedem pe Kamara, Leon și Oana!

Florin Roman, reacție după decizia CCR: 'În cazul moţiunii USR-AUR aşteptăm motivarea. Moţiunea PSD îşi urmează parcursul'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO Legendarul Dan Ciotoi vine în platou!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 3 iunie 2021 - VIDEO Aurel Pădureanu, prima apariție după moartea Corneliei Catanga

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies