Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 26 mai 2021 - VIDEO Interviu cu Alexandra Stan!

,
Alexandra Stan, interviu la rubrica Tabu de la Teo Show
Alexandra Stan, interviu la rubrica Tabu de la Teo Show[Sursa foto: captura video Kanal D]

O nouă ediție Teo Show este difuzată astăzi la ora 15:00 la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Alexandra Stan, cântăreață celebră și fostă concurentă la Survivor România 2021, va oferi un interviu în cadrul rubricii Tabu de la Teo Show.

Le vom mai vedea astăzi, la Teo Show, pe Roxana Nemeș, și ea fostă concurentă Survivor România 2021, Cristina Vasiu și alte vedete.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Îi vom mai vedea pe Jador și Irisha, și ei foști concurenți la Survivor în acest sezon, va mai apărea Claudiu Moldovan, cumnatul Angelei Rusu, iar cunoscutul medic Ovidiu Peneș ne va da noi sfaturi legate de nutriție.

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România. Vedem în emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea vedete, aflăm dezvăluiri din showbiz, învățăm lucruri despre nutriție, ascultăm melodii ale unor artiști cunoscuți și nu numai de la noi ș.a.m.d.

Teo Show a ajuns la cel de al optulea sezon la Kanal D, emisiunea având prima ediție pe 9 septembrie 2013. 

De-a lungul celor opt sezoane, emisiunea a înregistrat și înregistrează cifre foarte bune de audiență, sute de mii de telespectatori uitându-se zilnic la emisiune. În minutele de aur Teo Show înregistrează peste 1 milion, chiar și 1.5 milioane de urmăritori!

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu[Sursa foto: captura video Kanal D]

 

 

Bursucu Adrian Cristea, "elevul" lui Teo Trandafir

Bursucu Adrian Cristea a fost, înainte de a deveni vedetă TV, un profesionist în domeniul dansului. El mărturisea că încă mai activează în domeniul coregrafiei.

Bursucu are o relație de prietenie foarte strânsă cu Teo Trandafir, iar la începuturile carierei sale în media a fost ca un elev al lui Teo, mărturisind că a învățat totul despre televiziune de la mai experimentata sa colegă.

”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea.

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, declara Bursucu într-un interviu.

Teo Show face parte din  programul TV  al postului Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00, atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Teo Show poate fi urmărită online accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 25 mai 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 25 mai 2021 - VIDEO

Liberalii joacă în forță. Cer USR supunere necondiționată. O eventuală reprimire în Guvern abia în 2022: Negociem doar o susținere a unui guvern minoritar

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 24 mai 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 21 mai 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies