Alexandra Stan este celebră în toată lumea datorită melodiilor pe care le-a lansat, iar acum, vedeta vrea să facă spectacol și la Survivor România. A acceptat să facă parte din echipa Faimoșilor, iar telespectatorii o vor putea vedea în curând la Kanal D Romania.

Alexandra Stan este deja un nume cu greutate în industria muzicală din România și nu numai, artista devenind celebră și în afara granițelor țării. Solistă și compozitoare, Alexandra Stan a lansat o mulțime de piese care au devenit rapid hituri și care au ocupat multă vreme primele poziții în topurile muzicale din România, dar și din străinătate. Alexandra Stan are o înălțime de 1,68 m și o greutate de 57 kg, chiar dacă într-o perioadă, vedeta a recunoscut că s-a mai îngrășat, formele sale pline fiind observate rapid de prietenii virtuali.

CV Alexandra Stan. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Din momentul în care și-a început cariera muzicală și până în prezent, artista s-a bucurat de un succes fabulos, piesele lansate de ea fiind pe placul publicului. Solistă vocală și compozitoare, Alexandra Stan a lansat în anul 2009 melodia „Lollipop (Param Pam Pam)” care a devenit rapid un hit. Ulterior, melodia „Mr. Saxobeat” a făcut-o celebră pe Alexandra Stan și pe piața muzicală internațională, piesa fiind în top 5 în mai bine de 20 de țări. În anul 2011, Alexandra Stan a lansat primul ei album, intitulat Saxobeats, acesta fiind vândut atât în România, cât și în țări ca Germania, Finlanda sau Elveția. 

După ce și piesa Lemonade, lansată în 2012 s-a bucurat de succes, ulterior, piesele lansate de Alexandra Stan nu au mai avut același impact asupra publicului.

Date Biografice Alexandra Stan

Vârstă: 31 ani

Înălțime: 1,68 metri

Greutate: 57 kilograme

Echipă: Faimoșii

Alexandra Stan s-a născut la malul mării, mai exact în Constanța, pe data de 10 iunie 1989. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de mică și a participat la mai multe concursuri muzicale, în anul 2009 făcându-se remarcată la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia. Vedeta a fost elevă la Liceul Teoretic „Traian” și și-a continuat studiile la Facultatea de Management „Andrei Șaguna”. 

Alexandra Stan vrea să demonstreze că este o femeie puternică și că poate face față competiției Survivor România, astfel că a acceptat să plece în Republica Dominicană și să facă parte din echipa Faimoșilor.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la <Survivor România> este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, declară Alexandra Stan.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Alexandra Stan pe Instagram

Pentru că este o artistă cunoscută la nivel internațional, Alexandra Stan este urmărită de foarte multe persoane pe instagram, vedeta având mai bine de 490 de mii de urmăritori. Alexandra Stan este activă pe instagram și nu se ferește să posteze fotografii în ținute sumare și care să îi pună în evidență silueta demnă de invidiat.