Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 31 mai 2021 - VIDEO Imagini exclusive cu Teo și fiica ei, Maya, de la un shooting de revistă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 31 mai 2021, 15:31
Teo Trandafir și fiica ei, Maya
Sursa: captura video Kanal D

Ediția din 31 mai a emisiunii de divertisment Teo Show este difuzată de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Astăzi, la Teo Show, le vom vedea pe cântărețele Niculina Stoican, Carmen Minune, va apărea nutriționista Sonia Burtic și vor fi și alți invitați care ne vor povesti aspecte picante ale vieților lor personale.

Îi vom mai vedea pe Cătălin Cazacu, Cucu de la Survivor, Andreea, ultima concurentă eliminată de la Survivor România, va intra prin Skype. La fel, îl vom vedea prin Sype și pe Culiță Sterp, care se pregătește să devină tată.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Totodată, vom vedea imagini exclusive cu Teo și fiica ei, Maya, de la un shooting. Maya este acum o domnișoară în toată regula, având 17 ani.

Ziua lui Teo Trandafir se apropie, pe 2 mai urmând ca vedeta TV să împlinească 53 de ani.

Teo lucrează în televiziune de la începutul anilor '90.

Începuturile carierei lui Teo în televiziune sunt, de altfel, și începuturile domeniului în capitalism, având în vedere că înainte de anii 90 televiziunea era un instrument de propagandă pentru regimul comunist.

Va mai apărea astăzi, la Teo Show, cunoscutul Cătălin Cazacu, fostă vedetă Kanal D. Cazacu, motociclist profesionist, și-a făcut un nume și în domeniul televiziunii odată cu participarea la reality-show-ul Exatlon România. Ulterior el a fost, alături de Giani Kiriță și Victor Slav, prezentator la emisiunea "Vulturii de noapte", difuzată de Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show, sezonul cu numărul 8 la Kanal D!

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite și mai longevive emisiuni de divertisment din România.

Prima ediție a Teo Show a fost difuzată pe 9 septembrie 2013, emisiunea fiind în prezent la sezonul cu numărul 8.

Teo Show este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori, în minutele de aur înregistrând chiar și peste 1 milion de telespectatori.

Bursucu și Teo Trandafir au o relație foarte strânsă și în afara micului ecran. ”Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu”, descria Bursucu, într-un interviu pentru click.ro, relația cu Teo Trandafir.

Emisiunea Teo Show este difuzată de luni până vineri de către Kanal D, de la ora 15:00, atât la TV, cât și online, pe site-ul kanald.ro.

Dacă vrei să vezi emisiunea pe internet, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 28 mai 2021- VIDEO