Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 27 mai 2021 - VIDEO

,
Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea
Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

Teo Show începe la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Vor apărea astăzi, la Teo Show, Roxana Vancea, Gabriela Atanasov, Alina Laufer și multe alte vedete din showbiz.

Getuța, sora lui Culiță Sterp, va intra prin Skype.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Ca în fiecare joi vom urmări rubrica Boerescu, cu Dan Silviu Boerescu, scriitor și fost redactor-șef, ulterior director editorial al revistei Playboy România. Revista Playboy România nu mai apare pe piață.

Dan Silviu Boerescu este cunoscut în showbiz-ul românesc, este prieten cu destule vedete și, la Teo Show, comentează evenimente din lumea mondenă. Totodată, vine cu dezvăluiri.

Alina Laufer, care a apărut de multe ori la Teo Show, ne va oferi astăzi sfaturi despre parenting. Așa cum știm Alina Laufer are, împreună cu afaceristul și politicianul Ilan Laufer, doi gemeni superbi. 

Pe lângă aceste vedete pe care le vom vedea în emisiunea de astăzi, vom fi martorii și a altor surprize la Teo Show.

Teo și Bursucu
Teo și Bursucu

Ce relație au Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea au o relație de prietenie foarte strânsă. Cei doi se înțeleg foarte bine și în spatele micului ecran.

"Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu", declara Bursucu Adrian Cristea, într-un interviu pentru Click, despre relația pe care o are cu Teo Trandafir.

Bursucu Adrian Cristea, care înainte de a deveni vedetă TV a fost un profesionist în domeniul dansului, dezvăluia că a învățat totul despre televiziune de la Teo Trandafir. Teo lucrează în televiziune încă de la începutul anilor '90.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins.

De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu în același interviu citat.

Teo Show face parte din  programul TV  al postului Kanal D și rulează de luni până vineri de la 15:00 la 17:00. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă alegi să vizionezi emisiunea online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 26 mai 2021- VIDEO Interviu cu Alexandra Stan!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 26 mai 2021 - VIDEO Interviu cu Alexandra Stan!

Liberalii joacă în forță. Cer USR supunere necondiționată. O eventuală reprimire în Guvern abia în 2022: Negociem doar o susținere a unui guvern minoritar

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 25 mai 2021 - VIDEO

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 24 mai 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies