Live Stream Online "Teo Show"- Editia de luni, 26 octombrie - VIDEO. Teo si Bursucu dau startul unei noi saptamani cu multe subiecte inedite si invitati de seama!

,

Teo și Bursucu va așteaptă de la ora 15:00 cu o nouă ediție incendiară Teo Show, la Kanal D. Urmăriți Teo Show și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Teo si Bursucu dau startul unei noi saptamani pline de buna dispozitie, dezvăluiri din showbiz si cu invitati de seama.
De nenumărate ori, Teo Show a fost lider absolut de audiență pe tronsonul orar al emisiunii.

De luni pana vineri, de la ora 15:00, Teo si Bursucu sunt gata sa aduca multa distractie in casele telespectatorilor. Cei doi simpatici prezentatori vin pregatiti cu subiecte inedite, multe noutati interesante din viata vedetelor autohtone, dar si multe alte picanterii din culisele vietii acestora.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Teo și Bursucu au pregatit si in editia de astazi o emisiune de senzatie, cu invitati de seama. Cei doi revin in forta pe micile ecrane si sunt hotarati sa le aduca oamenilor zambetul pe buze in fiecare dupa-amiaza, motiv pentru care subiectele abordate in emisiune sunt alese cu mare grija, astfel incat să fie pe gustul telespectatorilor fideli ai emsiunii. 

Dacă nu vrei sa ratezi editia de astazi a emisiunii "Teo Show", tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana un telefon, o tableta sau un laptop. Poti urmari si online emisiunea ta preferata, live pe Kanal D, pagina Kanal D de Live Stream.    

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară!

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 22 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară, cu Teo și Bursucu!

Editia Teo Show din 26 octombrie, Teo si Bursucu va asteapta cu momente de senzatie si invitati de seama!

In editia de astazi Teo Show, cei doi prezentatori va asteapta cu invitati indragiti de public. Iata cine sunt cei care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi:
Alina Eremia va povesti cum a reusit sa sfideze perioada dificila a pendemiei, care i-a afectat enorm pe artisti. Aceasta vine sa isi prezinte noile proiecte muzicale.
Raluca Podea face marturisiri inedite din culisele vietii sale personale. Iar Elisabeta Lipa vine in platoul Teo Show pentru a vorbi despre noile sale realizari in lumea sportului. Emilia Dorobantu va face un show de zile mari cu muzica sa speciala.

Editia de luni a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama. Iata cine sunt vedetele care vor veni in platou cu povesti inedite si ce subiecte savuroase veti putea urmari in editia de astazi la Kanal D si online pe pagina Kanal D de Live Stream

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară!

OMS le recomandă americanilor să stea acasă de sărbători

Tragedie internațională: A murit Diego Maradona. Fotbalul a pierdut cel mai mare jucător din istorie

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 22 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară, cu Teo și Bursucu!

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 21 octombrie - VIDEO Vica Blochina și Ioana Filimon, imagini sexy în premieră!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies