Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară!

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Teo și Bursucu vă așteaptă de la ora 15:00 cu o nouă ediție incendiară Teo Show, la Kanal D. Urmăriți Teo Show și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

După ce ieri am aflat de legătura nebănuită dintre Cruduța și 50 Cent, Teo și Bursucu ne așteaptă astăzi cu alte dezvăluiri din showbiz și cu invitați surpriză.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Teo Show este cel mai îndrăgit show de divertisment de pe tronsonul său orar, 15:00-17:00. Emisiunea, care îi are ca prezentatori pe simpaticii Teo Trandafir și Bursucu, este difuzată de Kanal D de luni până vineri, pe tronsonul amintit.

De nenumărate ori, Teo Show a fost lider absolut de audiență pe tronsonul orar al emisiunii.

Recent, la Teo Show i-am putut urmări ca invitați pe Giani Kiriță, care s-a destăinuit la rubrica "Tabu" sau pe Andreea Bănică, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi.

După ce a debutat în trupa Exotic, Andreea Bănică a devenit celebră în întreaga României, fiind foarte solicitată pentru concerte. Ca pe toți artiștii, pandemia de Covid-19 a afectat-o și pe Andreea Bănică. Artista este una dintre vedetele care au susținut asiduu măsurile de siguranță luate de autorități pentru a diminua efectele grave ale pandemiei cu care ne confruntăm.

Bursucu și Teo Trandafir
Bursucu și Teo Trandafir, două dintre cele mai îndrăgite vedete TV de la noi

Urmărește Teo Show și Live Video online!

Emisiunea Teo Show este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. Difuzată de Kanal D de la sfârșitul lui septembrie 2013, Teo Show a împlinit, recent, 7 ani. Prezentatorii show-ului, Teo Trandafir și Bursucu, sunt laureații a numeroase premii media.

Bursucu mărturisea, în pandemie, că face naveta zilnic, el având casă în Constanța.

"Acum, după starea de urgenţă, fac naveta săptămânal. În Bucureşti locuiesc într-un apartament, la Constanţa avem o casă foarte mare cu o curte generoasă. Copiii au nevoie să se dezvolte într-un spaţiu adecvat şi în linişte. Un alt lucru important de care am ţinut cont în decizia de a avea “cartierul general”’ la Constanţa, a fost şcoală. Să petreci ore în trafic pentru a duce şi a aduce copilul de la şcoală este obositor şi pentru copil, şi pentru părinte. Andreea are în continuare business în Constanţa, iar eu aici. Dar principalul considerent au fost copiii. În această perioadă de izolare a fost extraordinar că au avut o curte în care să poată ieşi să se joace în aer liber", declara Bursucu pentru Click.

Dacă nu ești în fața televizorului la ora 15:00, atunci când Teo Show începe la Kanal D, poți urmări emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Teo și Bursucu te așteaptă, cu siguranță, cu numeroase surprize, atât în ceea ce privește invitații, cât și dezvăluirile acestora.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 22 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară, cu Teo și Bursucu!

Secretarul american al Justiţiei îi dă lovitura de grație lui Donald Trump - Ce spune despre rezultatul alegerilor

Bomba zilei! Alex Bodi este jurnalist la o publicație importantă din Germania! Câți bani încasa lunar de la nemți și mai ales pentru ce

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 21 octombrie - VIDEO Vica Blochina și Ioana Filimon, imagini sexy în premieră!

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 20 octombrie - VIDEO Cum arătau Culiță Sterp și fratele lui Iancu atunci când erau mici


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies