Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 22 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară, cu Teo și Bursucu!

,
Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

Cea mai îndrăgită emisiune de divertisment, "Teo Show", începe la ora 15:00, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Teo și Bursucu te așteaptă joi, 22 octombrie 2020, la o nouă ediție incendiară a celui mai îndrăgit show de divertisment din România, Teo Show!

După ce ieri am aflat detalii extraordinare din viața fostului fotbalist Giani Kiriță, în prezent vedetă TV, astăzi Teo Show te așteaptă cu alți invitați de seamă.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Și astăzi Teo Show va aduce subiecte extrem de interesante și vedete pe care le cunoaște toată România.

Ieri Andreea Bănică ne-a oferit mai multe amănunte din viața ei pe care nu le cunoșteam. Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cântărețe de la noi.

Andreea Bănică este una dintre vedetele care au susținut puternic măsurile de siguranță adoptate de autorități pentru limitarea cazurilor de Covid-19. România se confruntă, la fel ca întreaga lume, cu pandemia care ne-a schimbat viețile tuturor. În prezent specialiștii consideră că ne confruntăm cu al doilea val de Covid-19, iar numărul cazurilor noi este cu adevărat îngrijorător.

Ieri numărul de cazuri noi de Covid-19 a reprezentat un record absolut de la începutul pandemiei de Covid-19. 4.848 de cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, ceea ce înseamnă că predicția profesorului Alexandra Rafila, că vom ajunge la 5.000

de cazuri zilnice, se adeverește.

Teo si Bursucu
Teo și Bursucu vă așteaptă cu noi surprize joi, la Teo Show

Surprize de la Teo și Bursucu!

Teo Trandafir și Bursucu, îndrăgiții prezentatori ai emisiunii Teo Show vă așteaptă cu mai multe surprize de la ora 15:00 pe Kanal D.

Ediția "Teo Show"  de joi poate fi urmărită și Live Video Online, pe  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Emisiunea Teo Show este urmărită de sute de mii de telespectatori zilnic și a fost de nenumărate ori lider de audiență pe tronsonul său orar.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de miercuri, 21 octombrie - VIDEO Vica Blochina și Ioana Filimon, imagini sexy în premieră!

Se întâmplă astăzi: MUTAREA care va răsturna prețurile criptomonedelor

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 20 octombrie - VIDEO Cum arătau Culiță Sterp și fratele lui Iancu atunci când erau mici

Deea Maxer le-a mărturisit totul prietenilor virtuali: "I-am vorbit Fecioarei Maria în cele mai sfinte locuri, m-am rugat lui Dumnezeu..." Ce dezvăluiri a făcut?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies