Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 15 octombrie - VIDEO

,
live stream teo show
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

Începând cu ora 15:00, la Kanal D, va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii "Teo Show". Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show" se anunță una plină de surprize pentru cei care se vor afla în fața televizorului începând cu ora 15:00, dar și pentru cei care vor alege să urmărească emisiunea online.

Teo și Bursucu aduc și astăzi în fața publicului invitați de seamă și subiecte alese cu grijă, astfel încât să fie pe placul fanilor emisiunii.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

"Teo Show", una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România, este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 15:00, pe Kanal D. În fiecare ediție, Teo și Bursucu le pregătesc celor ce îi urmăresc subiecte interesante din toate domeniile, informații utile, dar și divertisment de calitate. Invitații care trec pragul emisiunii vin să își spună povestea sau să le să împărtășească celor de acasă noutăți din viața personală.

Dacă nu ești în fața televizorului astăzi, începând cu ora 15:00, trebuie să știi că ai posibilitatea de a urmări emisiunea "Teo Show" și online, live pe Kanal D. Este suficient să accesezi https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Ce poți vedea în ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show"?

Teo și Bursucu au pregătit și astăzi o ediție "Teo Show" în care distracția este, ca de fiecare dată, pe primul plan. În platoul emisiunii vor sosi invitați de seamă, care vor aduce în atenția publicului cele mai interesante povești.

Cei care se vor afla în fața televizorului începând cu ora 15:00 sau care vor urmări emisiunea de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil îi vor putea vedea pe Arando Marquez și Edward Sanda care vor intra într-un joc cu hohote de râs și în care vor fi dezvăluite adevăruri

ținute ascunse până acum.

Lavinia Pârva vine și ea la "Teo Show" și va spune totul despre noul capitol din viața ei.

Tot astăzi, la duelul meseriașilor, doi colegi se provoacă. Ea se va transforma în cea mai sexy specialistă auto, în timp ce el va intra în rolul unui patiser. Întreaga aventură va fi prezentată astăzi, de la ora 15:00, la "Teo Show".

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 12 octombrie - VIDEO

Colegiul Medicilor SCUTURĂ guvernul, după DECESELE de la Târgu Cărbunești: Este nevoie nu de vorbe, ci de acţiuni concrete

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Live Stream Online "Teo Show" - Editia de vineri, 9 octombrie - VIDEO

Live Stream Online "Teo Show" - Editia de joi, 8 octombrie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies