Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 12 octombrie - VIDEO

,
 Teo și Bursucu prezentatori teo show
Teo și Bursucu, gazdele emisiunii Teo Show[Sursa foto: Captură KANAL D]

În fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 15:00, Teo și Bursucu intră în casele telespectatorilor Kanal D. O nouă ediție "Teo Show" poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.


In articol:

Zilele de luni sunt, de obicei, lungi și plictisitoare, însă Teo și Bursucu încearcă să le îndulcească, aducând zâmbetul pe buzele celor ce îi urmăresc. O nouă ediție "Teo Show" începe de la ora 15:00, iar cei doi prezentatori îndrăgiți de toată lumea au pregătit din nou surprize, oferind cele mai noi informații telespectatorilor. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Săpămâna începe în forță la "Teo Show", astfel că, Teo și Bursucu au pregătit o nouă ediție captivantă. La fel cum se întâmplă în fiecare zi, de luni până vineri, în platoul emisiunii vor sosi invitați de seamă, cu povești interesante și care vor reuși să impresioneze publicul.

Dacă nu ești în fața televizorului în această după amiază, începând cu ora 15:00, dar nu vrei să ratezi cea mai nouă ediție a emisiunii "Teo Show", atunci poți urmări emisiunea ta favorită de divertisment și online, de pe orice dispozitiv, fie că este vorba despre laptop, telefon sau tabletă. Tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html, emisiunea "Teo Show" fiind transmisă și online, live pe Kanal D.

Ce poți vedea astăzi la "Teo Show", începând cu ora 15:00? Iată ce surprize au pregătit Teo și Bursucu 

Teo și Bursucu au vrut să se asigure că săptămâna va începe într-o notă pozitivă pentru fanii emisiunii "Teo Show" , astfel că au pregătit subiecte dintre cele mai interesante astăzi. Astfel, în platoul emisiunii vor sosi invitați de marcă și vor fi prezentate cele mai importante noutăți din lumea mondenă.

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit, iar echipa "Teo Show" a fost prezentă la eveniment, astfel că telespectatorii vor putea vedea cele mai frumoase imagini de la cununie.

nunta Valentin Sanfira și Codruța Filip
Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tot astăzi, la "Teo Show", Miki de la K-pital revine în forță alături de Pepe, într-o colaborare de excepție. Cei doi vor veni în platoul emisiunii și vor vorbi despre proiectul muzical pe care l-au pregătit. Pentru ca distracția să fie la cote maxime, în ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show", Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, va intra în rolul unei florărese. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Teo Show" - Editia de joi, 8 octombrie - VIDEO

Klaus Iohannis este 'torpilat' de Radu Herjeu, după precizarea de vineri a președintelui: 'Tare proști trebuie să-i mai crezi pe cei cărora li te adresezi!'

Rețetă: Cea mai delicioasă plăcintă cu mere, rețeta lui chef Florin Dumitrescu: Care sunt greșelile de preparare pe care trebuie să le evitați cu orice preț?

Live Stream Online "Teo Show" - Editia de miercuri, 7 octombrie - VIDEO

Live Stream Online "Teo Show" - Editia de vineri, 9 octombrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies