Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 17 iunie 2021 - VIDEO Bianca Drăgușanu, o nouă apariție!

,
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Facebook Bianca Drăgușanu]

O vom vedea din nou, astăzi, pe Bianca Drăgușanu la Teo Show. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Bianca Drăgușanu apare din nou la Teo Show joi, 17 iunie. Vedeta a mai fost în numeroase rânduri atât în platou, precum și în diverse rubrici, dând interviu pentru emisiune.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele cele mai cunoscute din țara noastră.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Astăzi, la Teo Show, avem în program rubrica Boerescu, cu scriitorul Dan Silviu Boerescu, fost redactor-șef și ulterior director editorial al publicației Playboy România. Revista nu mai apare de ceva ani pe piața din România.

Printre vedetele care apar astăzi la Teo Show se află, în afară de Bianca Drăgușanu, Misty, alături de fiica ei, familia Maxer, vedeta noastră Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil!", Culiță Sterp și alții.

Totodată, va apărea astăzi la Teo Show îndrăgitul artist Mircea Rusu, care a fost și primar al localității sale natale, Band. Mircea Rusu a avut trei mandate, însă a fost implicat și într-un scandal de corupție.

După aventura din politică Mircea Rusu s-a întors la muzică.

Teo Trandafir și Bursucu, tandemul perfect!

Emisiunea de divertisment Teo Show se află la cel de al optulea sezon la Kanal D. Emisiunea este prezentată de către Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea de la prima ediție, care a avut loc pe 9 septembrie 2013, până acum.

Teo și Bursucu sunt doi profesioniști desăvârșiți, iar în afara micului ecran sunt foarte buni prieteni, după cum dezvăluia prezentatorul.

Teo Trandafir și Bursucu
Teo Trandafir și Bursucu

”Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu”, declara Bursucu despre relația cu Teo Trandafir.

”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, mai spunea Bursucu despre relația cu Teo.

Teo Show este difuzată de luni până vineri la Kanal D, între orele 15:00-17:00 și poate fi urmărită atât la TV, cât și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe smartphone, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 16 iunie 2021- VIDEO Maria Constantin, dezvăluiri după ce s-a logodit!

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 15 iunie 2021 - VIDEO Detalii despre operația Elenei Merișoreanu!

Ciprian Ciucu fuge de Primăria Capitalei: Trebuie să fii inconștient să îți dorești un mandat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 14 iunie 2021 - VIDEO Raluca Dumitru intră în emisiune după ce a părăsit Survivor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies