Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 16 iunie 2021 - VIDEO Maria Constantin, dezvăluiri după ce s-a logodit!

,
Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook Maria Constantin]

Maria Constantin va intra astăzi, prin Skype, la Teo Show. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Maria Constantin va intra prin Skype și ne va face dezvăluiri despre ce se mai întâmplă în cariera ei și în viața personală.

Maria Constantin s-a logodit și urmează să se mărite cu Robert Stoica.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vor mai apărea astăzi, la Teo Show, Golden Gang, Giulia, Alex Nedelcu, Alex Bodi, designerul Laurențiu Dobre și alte vedete.

Doctorul Ovidiu Peneș ne va vorbi despre hormoni.

Teo Trandafir și Bursucu mai au și alte surprize pentru voi, pe care le veți afla urmărind emisiunea Teo Show începând cu ora 15:00.

Teo Show, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, este o emisiune de divertisment care face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, între orele 15:00 și 17:00.

Bursucu recunoștea că a învățat totul despre televiziune de la Teo!

Bursucu Adrian Cristea a fost extrem de performant în domeniul dansului și, deși acum e vedetă TV, încă mai activează și în domeniul coregrafiei.

Bursucu a dezvăluit că a învățat totul despre domeniul televiziunii de la mai experimentata sa colegă, Teo Trandafir, care activează în domeniu de circa trei decenii.

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea
Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări.

Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști”, a spus Bursucu Adrian Cristea despre colaborarea cu colega sa de platou, Teo.

”Prietenie adevărată cu tot ce implică ea.

Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu”, mărturisea Bursucu despre relația cu Teo Trandafir.

Emisiunea Teo Show de astăzi poate fi urmărită, ca în fiecare zi, atât la TV, pe Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului .  

Citeste si: EXCLUSIV! Adelina Damian, TOTUL despre apropierea de Zanni: "Eram doar noi doi, atunci am simtit sa ne apropiem..." Relatia Faimosului cu Ana Porgras, in pericol?

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 15 iunie 2021 - VIDEO Detalii despre operația Elenei Merișoreanu!

Viktor Orban refuză banii din PNRR-ul Ungariei, dacă UE pune condiții privitoare la legea anti-LGBT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 14 iunie 2021 - VIDEO Raluca Dumitru intră în emisiune după ce a părăsit Survivor!

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 11 iunie 2021 - VIDEO Ce surprize v-au pregătit Teo și Bursucu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies