Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 14 iunie 2021 - VIDEO Raluca Dumitru intră în emisiune după ce a părăsit Survivor!

,
Raluca Dumitru
Raluca Dumitru intră prin Skype la Teo Show

Raluca Dumitru intră prin Skype, astăzi, la Teo Show după ce a fost eliminată de la Survivor România. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Raluca Dumitru este ultima concurentă eliminată de la Survivor România. Anunțul că va părăsi competiția a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel chiar în emisiunea Survivor România de ieri.

Raluca va intra prin Skype la Teo Show și ne va dezvălui aspecte ale acestei experiențe unice care este Survivor România.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Vor mai apărea astăzi, la Teo Show, Jeni Nicolau, Liviu Guță, Amalia Năstase, cu fiica ei, Alessia, Anamaria Ghiurcă, Bianca Radu și alții.

Adelina Damian, ultima concurentă eliminată  de la Survivor România înainte de Raluca Dumitru, va fi prezentă astăzi în platou.

"Au fost multe momente în care băieții de la noi din echipă nu au simțit să dea o replică Faimoșilor sau să zică ceva în apărarea noastră și au fost momente când eu și Maria le-am luat lor  apărarea.  Mi se pare ciudat că noi ca fete ne luptam cu Faimoșii să ne suținem colegii, să nu îi lăsăm pe Faimoși să zică ceva rău de ei, iar invers nu prea a fost așa", declara Adelina Damian la Teo Show imediat după eliminare.

Vom vedea ce ne va dezvălui și Raluca Dumitru, componentă a echipei Faimoșilor despre ce s-a petrecut în tabăra echipei sale.

Adelina Damian
Adelina Damian vine în platou la Teo Show

Ce a spus Raluca Dumitru imediat după eliminarea de la Survivor România

Raluca Dumitru și-a îmbrățișat colegii la plecare și a părut să nu poarte pică niciunuia dintre ei, în ciuda faptului că, pe parcursul show-ului, au existat situații conflictuale cu colegii de echipă.

Mai ales în privința conflictului cu Culiță Sterp, care între timp a plecat și el din competiție pentru a fi alături de soția lui atunci când ea va naște, s-a întrecut calul de o parte și de alta.

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. 

Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte.

Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam ce pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă", a declarat Raluca Dumitru imediat după eliminarea de la Survivor România 2021.

Teo Show face parte din programul TV al postului Kanal D, emisiunea fiind difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00.

Show-ul de divertisment poate fi urmărit atât la TV, cât și Live Video Online, pe pagina de Live Stream a site-ului.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 11 iunie 2021- VIDEO Ce surprize v-au pregătit Teo și Bursucu!

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 11 iunie 2021 - VIDEO Ce surprize v-au pregătit Teo și Bursucu!

Ion Cristoiu face TABLOUL CRIZEI politice: Personajele lui Caragiale vorbesc şi uneori chiar trăiesc sub influenţa presei. A presei proaste

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 - VIDEO Interviu cu Aurelian Temișan

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 8 iunie 2021 - VIDEO Ce surprize au pregătit Teo Trandafir și Bursucu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies