Sari la conținut

Maria Constantin, dezvaluiri inedite despre noaptea petrecuta in club alaturi de Faimosul Catalin Cazacu: "Trebuie sa ma si distrez!"

Maria Constantin, dezvaluiri inedite despre noaptea petrecuta in club alaturi de Faimosul Catalin Cazacu: "Trebuie sa ma si distrez!"

Maria Constantin si Catalin Cazacu au petrecut impreuna intr-un cunoscut club din Capitala.

Maria Constantin si Catalin Cazacu au petrecut impreuna intr-un cunoscut club din Capitala. Artista a vorbit, la WOWbiz, despre ce s-a intamplat in acea seara si care este relatia ei cu Faimosul Catalin Cazacu.


 
"Trebuie sa ma si distrez. Cateodata ma mai distrez si eu, sunt om, nu sunt robot. Era intr-o vineri seara, a doua zi m-am dus la concert. Am iesit cu niste prietene. Intentia a fost buna, directia proasta. A fost prima data cand am mers in acel club. O prietena a zis sa mergem la o limonada, un suc ceva. Apoi nu am mai scapat pana n-am mers in club. Prima data nu aveau eu asa chef. Apoi am inceput sa ne distram, sa dansam. Am crezut ca nu o sa ma recunoasca nimeni.

Catalin se cunoaste cu prietena mea. Am facut cunostinta, nu il cunosteam. Nu ne-am intalnit pana la momentul respectiv. Nu am facut schimb de numere de telefon. Nu am apucat sa-l felicit pentru participarea la Exatlon..."
Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net