Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția sâmbătă, 24 octombrie - A doua parte - VIDEO. Marinescu, atac la adresa unui concurent: "Vrea să manipuleze..."

,
marinescu puterea dragostei
Cristi Marinescu, concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiunile sunt din ce în ce mai mari, iar concurenții de la Puterea Dragostei nu vor ezita să își susțină punctul de vedere, chiar dacă asta înseamnă să se implice din nou în discuții aprinse, în partea a doua a emisiunii. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Intrigile și răutățile au luat locul iubirii adevărate în casa Puterea Dragostei, astfel că majoritatea celor aflați acum în competiție își doresc mai mult să se impună în fața celorlalți, gândindu-se mai puțin la iubire.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Dacă în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 24 octombrie, revenirea lui Livian în competiție a fost unul dintre cele mai importante momente, în partea a doua a ediției, Marinescu va face din nou acuzații grave la adresa unui concurent. 

Citeste si: Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."

Este cel mai controversat băiat din casa Puterea Dragostei și se pare că Marinescu este mândru de acest lucru, astfel că nu se abține de la comentarii și îi atacă pe cei din jurul său ori de câte ori are ocazia. În partea a doua a emisiunii de astăzi, Marinescu va purta o discuție aprinsă cu George.

Citeste si: Discuții aprinse la "Puterea dragostei"! Alexandra vs Marinescu! Ce mai au de împărțit după scandalurile care au loc zi de zi?

Dacă vrei să urmărești emisiunea ta favorită, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D. Trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil și ai posibilitatea de a urmări partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei.

Marinescu și George nu pot îngropa securea războiului. Replici dure în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei

Marinescu și George se atacă reciproc de fiecare dată când au ocazia, lucru care se va întâmpla și în partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă, 24 octombrie.

Marinescu îi va spune lui George că nu își dorește să îi răspundă la întrebări și nu pentru că nu cunoaște răspunsurile, ci pentru că nu vrea să poarte un dialog cu el. Mai mult decât atât, Marinescu va afirma că George este o persoană imprevizibilă și că manipulează orice situație, astfel încât lucurile să fie tot timpul în favoarea lui.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Îi va ajuta magia camerei roșii pe Alexandru și Andrada să remedieze situația?

Campania de vaccinare, DESFIINȚATĂ de un fost ministru al Sănătății: Toate aceste lucruri dau apă la moară antivacciniștilor

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Gelozia nu ascultă de rațiune! Mădălina și George, momente dificile în casa "Puterea dragostei"

Mona reacționează după ce George și Mădălina s-au afișat împreună: “Mai devreme sau mai târziu...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies