Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Îi va ajuta magia camerei roșii pe Alexandru și Andrada să remedieze situația?

,
Alexandru și Andrada
Alexandru și Andrada încearcă să remedieze tensiunile dintre ei

Andrada i-a pregătit o surpriză lui Alexandru în camera roșie, după care au lămurit tensiunile dintre ei. 


In articol:

Din prima zi în care a pășit în casa "Puterea dragostei", Alexandru a pus ochii pe Andrada, cu care a petrecut câteva momente în celebra cameră roșie. In emisiunea de astazi cei doi au vorbit despre pedeapsa pe care a făcut-o Alexandru. 

Alexandru și Andrada încearcă să remedieze tensiunile dintre ei

În ediția de ieri, Alexandru a vrut să o enerveze pe Andrada și a luat-o în brațe pe Adriana, deoarece știe că între cele două este o rivalitate. Însă, concurentul nu a realizat cât de mult a afectat-o pe cea pentru care are sentimente puternice.

Pentru a mai îndulci situația, Alexandru i-a oferit un ursuleț din pluș, iar Andrada nu s-a lăsat mai prejos și a pregătit pentru persoana iubită o cameră roșie personalizată!

Citeste si: Cum a reușit Andrada de la Puterea Dragostei să își cumpere o mașină de lux? A spus tot adevărul: "Nu îmi este rușine!"

În celebra cameră roșie, Andrada a ținut să lămurească tensiunile dintre ei, având în vedere că ce a făcut Alexandru nu a fost o pedeapsă, ci a fost un gest făcut din propria inițiativă.

Ce au vorbit Alexandru și Andrada în camera roșie

E clar ca ambii se plac, însă Andrada i-a spus ce nu si-ar mai dori să vadă de la el. Concurenta nu își dorește ca Alexandru să mai aibă vreun contact cu Adriana.

Tânărul a încercat să-i spună că a recurs la acest gest din cauza ei, pentru că a făcut o pedeapsă în care a fost inclus Roberto. Andrada i-a ținut piept concurentului și a menționat că ea a primit o pedeapsă, pe care a trebuit să o îndeplinească, însă el nu a primit.

"În momentul în care ai venit jos te-am oprit și ți-am zis: <îmi pare rău, a fost o pedeapsă.> Nu era o pedeapsă aia, era o glumă ce ai vrut tu să faci. Eu ți-am zis că a fost o pedeapsă și tu tot te-ai dus. Tu știi ce am eu cu Adriana, eu știu ce ai tu cu Marinescu. Tu dacă voiai să-mi faci mie în ciudă, puteai să faci pedeapsa cu Mariana. Eu nu am făcut pedeapsa cu Marinescu. Tu nu poți să faci glume cu o persoană cu care tu știi că nu mă înțeleg. Respect!, a mărturisit Andrada.

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra, coplesita de emotii si de dorul fetitei sale, paraseste platoul "Puterea dragostei", in timpul convorbirii cu mama sa! Cum a reactionat Nicos?

Marcel Vela reacționează în forță, la rugămințile lui ÎPS Teodosie: A pus filtre de polițiști la intrările în comuna unde are loc pelerinajul de Sfântul Andrei

Cei care au această grupă de sânge sunt egoiști și răutăcioși! Ce alte trăsături mai au! Descoperire de ultimă oră a cercetătorii japonezi

Bombă în muzica românească! Jador a făcut anunțul despre colaborarea anului. Fanii vor fi încântați: " Una e Ella, cealaltă Georgiana"

Gelozia nu ascultă de rațiune! Mădălina și George, momente dificile în casa "Puterea dragostei"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies