Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de vineri, 1 ianuarie-Prima parte- VIDEO. Alexandra și Marinescu, conflict cu scântei!

,

Prima parte a ediției din 1 ianuarie a emisiunii Puterea dragostei începe la ora 11:00. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Saptamana continua in acelasi registru in casa Puterea dragostei , cu multe tensiuni si certuri. Chiar daca a fost o săptămână extrem tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace, iar ca de fiecare dată, Marinescu și Alexandra vor fi în

centrul atenției.

Vezi Online Video ediția de vineri, 1 ianuarie a emisiunii Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de o mulțime de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

În prima parte a emisiunii Puterea Dragostei, telespectatorii vor putea asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Editia Puterea Dragostei din 1 ianuarie

2020 a fost un an plin de provocări, care ne-a schimbat viețile tuturor, în cele mai neașteptate moduri, iar următoarele luni vor fi, la rândul lor, pline de neprevăzut.

Cu toate acestea, concureții de la Puterea dragostei nu țin cont, chiar sunt mai recalcitranti si extrem de egoisti, declansand multe situatii conflictuale. Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela a incercat de multe ori sa ii avertizeze pentru a reveni la sentimente mai bune.  

Nici în prima zi din an, scenele de violentă fizică si verbală, nu vor lipsi în casa iubirii. Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea Dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost

la ordinea zilei.

Citeste si: Alexandra, criză de nervi din cauza lui Romeo. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” joi, 31 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Ca de obicei, Alexandra va fi în centrul conflictelor, astfel că replicile ei vor reuși să îi enerveze pe restul concurenților. Seria conflictelor dintre Alexandra şi concurenţii din casa Puterea Dragostei, continuă şi în noul an.

În ediția din această zi, Alexandra intră în conflict cu Marinescu.  Concurenta îl acuză pe tânăr de faptul că îl pune pe Codruț împoriva ei. 

"Marinescu, încetează să-l instigi, termină!", a spus Alexandra.

Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra, criză de nervi din cauza lui Romeo. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” joi, 31 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Parchetul București preia CAZUL morților de la Victor Babeș

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"

Cine ar putea câștiga sezonul 3 Puterea Dragostei? O fostă concurentă aruncă bomba

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies