Alexandra, criză de nervi din cauza lui Romeo. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” joi, 31 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

,

Tensiunile ating din nou apogeul în casa Puterea dragostei, iar cele care declanșează zarva în casa iubirii sunt Alexandra și Maria.


In articol:

Chiar dacă a fost o săptămână extrem de tensionată, cu foarte multe certuri şi discuţii aprinse, concurenţii de la Puterea Dragostei vor continua să îşi spună cuvinte grele şi să se atace. Scandalurile iau amploare, iar concurenţii sunt tot mai agitaţi şi nervoşi, chiar şi în ultima zi din an.

Alexandra, criză de nervi la Puterea Dragostei

Spiritul sărbătorilor, care ne îndeamnă să fim mai buni și iertători, pare să îi fi ocolit pe  concurenții Puterea Dragostei.  Aceștia se atacă mai dur ca niciodată. 

Alexandra este una dintre cele mai controversată concurente de la Puterea Dragostei și pe bune dreptate pentru că este fata care s-a certat de cele mai multe ori. Ba mai mult, Alexandra a fost la un pas de a lua la bătaie mai multe concurente.

Alexandra pare să fi ajuns în conflict cu majoritatea concurenţilor. De această dată concuenta izbucnește și se ia la ceartă cu  Romeo. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de joi a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surprizele continua in casa Puterea dragostei! O noua concurenta isi face aparitia in emisiune! Cu ce baiat a avut o idila frumoasa Diana, aflati in editia de joi de la ora...

Catedrala Notre-Dame din Paris, distrusă parţial de un incendiu în 2019, a strâns 840 de milioane de euro din donaţii

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei! Aflati LUNI, cine este seducatoarea blondina, intr-o editie incediara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Carmen Negoita, reactie neasteptata la Bravo, ai stil! 2021: "Nu mi se pare corect sa fiu eu cea care propune..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies