Cine ar putea câștiga sezonul 3 Puterea Dragostei? O fostă concurentă aruncă bomba

Author: Amalia Georgescu
O parte dintre concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Instagram

Sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei este în plină desfășurare, dar cu toate acestea, o fostă concurentă este convinsă că un singur băiat din casă merită marele premiu. Despre cine este vorba?

În casa Puterea Dragostei încă se fac strategii, iar lucrurile se schimbă cu fiecare zi ce trece, dar cu toate acestea, Manuela, fostă concurentă a emisiunii, consideră că există o singură persoană care ar merita marele premiu.

Manuela de la Puterea Dragostei a dezvăluit cine ar trebui să câștige sezonul 3 al emisiunii 

Marea Finală a sezonului 3 Puterea Dragostei este departe, dar cu toate acestea, competiția este din ce în ce mai mare la Puterea Dragostei.

Concurenții se atacă reciproc și caută tot felul de metode prin care să câștige simpatia publicului și să se poziționeze în topul preferințelor celor de acasă.

Până în prezent, printre concurenții care au reușit să îi cucerească pe cei de acasă se numără și Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici. Acesta a fost desemnat de mai multe ori favoritul săptămânii, lupta fiind una strânsă între el și Alexandra, favorita din casa fetelor.

Citeste si: Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

Întrebată cine ar trebui să câștige sezonul cu numărul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, Manuela Oprișiu a dezvăluit numele celui pe care îl vede câștigând Marea Finală. Este vorba despre Cristian Comănici. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a declarat în repetate rânduri că îl susține pe Cristian în această competițe, considerând că are un caracter frumos și că merită să fie votat de cei de

acasă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Rămâne de văzut în ce măsură Cristian Comănici va reuși să ajungă la inimile celor de acasă și dacă îi va călca pe urme surorii lui. Reamintim că Bianca Comănici a reușit performanța de a câștiga două sezoane la rând, aceasta fiind una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei.

În ceea ce îl privește pe Cristian Comănici, în momentul de față, concurentul de la Puterea Dragostei nu formează un cuplu cu nicio fată din casă, cu toate că s-a declarat interesat de Mariana. 

Citeste si: Manuela, mesaj pentru un concurent de la Puterea Dragostei: "Dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine!" A recunoscut că îl simpatizează

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!