Manuela, mesaj pentru un concurent de la Puterea Dragostei: "Dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine!" A recunoscut că îl simpatizează

Author: Amalia Georgescu
Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Manuela, una dintre cele mai iubite foste concurente de la Puterea Dragostei, a dezvăluit ce băiat din acest sezon i-a atras atenția. I-a transmis și un mesaj clar.

Deși nu își propune să revină la Puterea Dragostei în perioada imediat următoare, Manuela nu s-a ferit să spună că există un concurent în casă care i se pare drăguț și pe care îl simpatizează. Despre cine este vorba?

Ce concurent din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei este pe placul Manuelei?

Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a decis să fie mult mai discretă în ceea ce privește viața ei personală, preferând ca în mediul online să vorbească mai mult despre aspectele ce țin

de carieră. Deși recent, într-un story, afirma că există o persoană în viața ei, dar că nu vrea să ofere mai multe detalii despre acest subiect, acum, Manuela a făcut o afirmație care a pus pe toată lumea pe gânduri.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că există un băiat în casa Puterea Dragostei pe care îl simpatizează. Este vorba despre George, cel care a făcut furori printre concurente încă din primele ediții ale emisiunii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

George le-a atras atenția fetelor din competiție, astfel că multe dintre ele au fost dezamăgite în momentul în care a decis să formeze un cuplu cu Mona. Acum, după ce Mona a fost eliminată, iar relația ei cu George s-a terminat, concurentul este în continuare în căutarea sufletului pereche.

Manuela a recunoscut că îl cunoaște pe George, că sunt amici și a ținut să îi transmită și un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

"Nu m-aș îndrepta neapărat către nimeni, însă ceea ce trebuie să recunosc este faptul că, cel mai drăguț dintre cei de acolo mi se pare George. Îl cunosc pe Georgel, cum să nu? Cine nu îl cunoaște pe George? Suntem amici.

Te pup, George. Vezi, fă-ți relație repede că dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine!", a spus Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!