Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, pe punctul de a părăsi competiția: „Nu o să stau să fiu nefericit. Vreau să mă duc acasă!” Care este motivul?

,
Motivul pentru care Cristian Comănici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei
Motivul pentru care Cristian Comănici vrea să părăsească emisiunea Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei începe la Kanal D, de la ora 16:00. Poți urmări ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021, Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Multă bucurie, zâmbete, gesturi de iubire, așa va începe ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei. Deși totul pare aproape perfect în casa iubirii, un detaliu va reuși să îl dezamăgească pe Cristian Comănici, acesta fiind hotărât să plece acasă.

Ce se va întâmpla și ce decizie va lua concurentul de la Puterea Dragostei?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După multe momente tensionate și certuri aprinse, concurenții de la Puterea Dragostei par din nou fericiți. Ziua va începe într-o notă pozitivă, cu voie bună, zâmbete și multă distracție, însă problemele nu vor întârzia să apară. Mariana va primi un buchet imens de trandafiri și se pare că Rareș s-ar afla în spatele gestului frumos, lucru care îl va face pe Cristian Comănici să reacționeze, ținând cont de faptul că are sentimente pentru concurenta de la Puterea Dragostei. 

Cristian Comănici este pe punctul de a lua o decizie radicală. Concurentul de la Puterea Dragostei pare hotărât să părăsească definitiv competiția, având în vedere că șansele acestuia de a forma un cuplu cu Mariana sunt pe zi ce trece tot mai mici.

„Plec, doar nu o să stau aici să fiu nefericit.

Vreau să mă duc acasă.”, va spune Cristian Comănici.

Mariana, George, dar și Cristina Mihaela vor încerca să îl convingă pe Cristian Comănici să revină asupra deciziei și rămâne de văzut dacă vor reuși să facă acest lucru.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Poți vedea edițiile integrale de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop accesând https://www.kanald.ro/live.html .  Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de

luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

Reacția lui Cristian Comănici, o nouă lovitură pentru Mariana. Concurenta va vărsa lacrimi amare

Mariana a dezvăluit în urmă cu câteva zile că are sentimente pentru Rareș și că nu a format un cuplu cu el pentru a nu îl răni pe Cristian Comănici, iar în momentul în care acesta va dori să plece acasă, concurenta de la Puterea Dragostei se va simți vinovată și va izbucni în lacrimi. Maria o va consola, dar nu va reuși să o liniștească.

Maria: De ce trebuie să te gândești tu la cineva, când altcineva nu se gândește la tine?

Mariana: Așa sunt

eu, Maria, ca om. Mereu mă gândesc la oamenii din jur.

Maria: Dar nu ai de ce! 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Lucian și Cazi, discuție aprinsă la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă între cei doi?

 

Citește-ne pe
Citește și:

El este noul concurent de la Survivor România 2021. Ce echipă l-a primit cu brațele deschise?

Andrei Baciu, prima reacție după documentul publicat de Liviu Iolu: 'Documentul nu are avizele necesare. Grupul de lucru, înființat mâine'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Doi concurenți din echipa Faimoșilor, în pericol de eliminare? Daniel Pavel: „Faptele voastre...” Cine sunt cei doi Faimoși care au încălcat regulamentul Survivor România 2021?

Decizie finală în cazul lui Zanni: „Ai încălcat regulamentul. Ei bine...” Ce se va întâmpla cu Faimosul de la Survivor România 2021?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies