Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 19 septembrie - A doua parte - VIDEO. Akebono, dezamăgit de relația cu Aya: "Mi-am dat seama că am..."

,
akebono dezamagit de aya
Akebono, vizibil supărat din cauza neînțelegerilor apărute între el și Aya[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă în prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de sâmbătă au existat discuții aprinse, partea a doua se anunță și ea una incendiară. Akebono se declară dezamăgit de relația cu Aya. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

După o săptămână cu multe răsturnări de situație și conflicte puternice, în partea a doua a galei de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei, concurenții vor încerca să lămurească lucrurile.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Deși discuțiile din gală ar putea clarifica toate neînțelegerile din timpul săptămânii, astfel încât problemele să dispară, iar concurenții de la Puterea Dragostei să se înțeleagă din ce în ce mai bine și să trăiască în armonie, se pare că niciunul dintre cei din casă nu își dorește să renunțe la orgoliu, astfel că lupta devine din ce în ce mai strânsă.

Când părea că și-a găsit liniștea lângă Aya, Akebono se va declara dezamăgit de comportamentul acesteia. În a doua parte a galei Puterea Dragostei de sâmbătă, concurentul o va acuza pe iubita lui că are o atitudine nepotrivită, lucru care a făcut ca relația lor să se consume doar prin intermediul rețelelor de socializare și în fața camerelor de filmat, nu și atunci când sunt unul în preajma celuilalt.

"La cafeluța aia mi-am dat seama că am o relație doar în fața camerelor și pe whatsapp.", va spune Akebono, vizibil dezamăgit de felul în care evoluează relația dintre el și Aya. 

Citeste si: Ce a facut Mona cu Akebono? Dezvaluire uluitoare in casa Puterea dragostei

Urmărește gala Puterea Dragostei de sâmbătă nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html. 

Mădălina și George de la Puterea Dragostei se iubesc în secret?

În partea a doua a galei Puterea Dragostei de astăzi, Mădălina și George vor dansa, totul sub privirile Monei. Apropierea dintre cei doi concurenți nu va fi văzută cu ochi buni de fosta iubită a lui George, iar reacția ei va fi pe măsură. Se iubesc Mădălina și George în secret sau este vorba doar despre o relație de prietenie? 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 18 septembrie - A doua parte - VIDEO. Mariana este sătulă de amenințările băieților: "Cine vă credeți voi?"

Citeste si: Cine este Aya, cea mai tânără concurentă de la Puterea dragostei? Akebono a pus ochii pe ea din prima clipă

 

Citește și:

Cum a reușit Andrada de la Puterea Dragostei să își cumpere o mașină de lux? A spus tot adevărul: "Nu îmi este rușine!"

Consilierul premierul, prima reacție după ce PSD l-a chemat la raport la Orban în Parlament

Bianca si Bobicioiu s-au impacat la un an de la despartire! Cei doi au venit impreuna la emisiune si au recunoscut!

Berna si Philip s-au vazut in miez de noapte! Ce se intampla cu cei doi dupa ce au rupt logodna

Când este sărbătorit Halloweenul românilor, sau Ziua Morților?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies