Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 16 septembrie - Prima parte - VIDEO. George, acuzații grave la adresa Monei: "Își dorește un bărbat potent financiar pe care nu îl găsește aici"

,
mona si george acuzatii
Mona și George, din nou în conflict[Sursa foto: Captură KANAL D]

Replici acide și acuzații grave în prima parte a ediției de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei. George nu mai ține cont de nimic și o atacă pe Mona. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Încă de la prima oră a dimineții, George este nervos și nu vrea să mai ascundă ceea ce crede despre fosta lui iubită, Mona. Deși păreau un cuplu solid, cei doi reușind să câștige premiul de 1500 de euro în urmă cu mai multe săptămâni, se pare că între ei există foarte multe diferențe care îi împiedică să rămână împreună și să fie fericiți. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În prima parte a emisiunii de astăzi, George va intra în conflict cu Mariana. Concurentul de la Puterea Dragostei  o va acuza pe aceasta că nu este capabilă să facă o alegere și să aibă o relație în casă, dar că se implică constant în problemele celor din jur. Nervos, George nu va mai rezista și o va acuza pe Mona că nu este în căutarea iubirii adevărate, ci își dorește doar un bărbat care să aibă un anumit statut în societate.

Citeste si: Lupta mare intre fete pentru noul intrat, Seba! Ce i-a spus Madalina in camera rosie

"Ea probabil că își dorește acum un bărbat potent financiar, în afara casei, un bărbat pe care nu cred că îl găsește aici.", a spus George.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei, ediția de miercuri, online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  Astfel, îți poți vedea concurentul favorit chiar dacă nu ești în fața televizorului.

Discuții aprinse la Puterea Dragostei. Fetele din casă sar în apărarea Monei

După acuzațiile făcute de George, prietenele Monei nu vor ezita să îi sară acesteia în apărare, dezvăluind că având în vedere că este o femeie frumoasă, aceasta ar fi putut cuceri cu mare ușurință un bărbat potent financiar, asta dacă într-adevăr și-ar fi dorit acest lucru. Cu toate acestea, Mona va simți nevoia să intervină și să clarifice lucrurile, spre surprinderea tuturor.

Citeste si: Akebono a inselat-o pe Aya? Discutie tensionata la Puterea dragostei

"Sunt mamă și am un copil acasă. Automat nu mă pot îndrepta către un bărbat care câștigă mai puțin decât mine.", va spune Mona.

Tot în ediția de astăzi, Alexandra și Seba vor încerca să se apropie și mai mult unul de celălalt, semn că se plac reciproc, în timp ce Aya va dezvălui că Akebono i-a cerut să se separe pentru o perioadă.

Citeste si: Alexandru Moroșanu de la Puterea Dragostei a trăit o adevărată dramă! „Mama m-a abandonat! A plecat...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un nou concurent, Sebastian, a intrat in casa Puterea dragostei! Ce le-a marturisit fetelor la venire

Ce muzică ascultă Ciucă și care este echipa sa preferată la fotbal

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Alexandra si Nicos formeaza din nou un cuplu? A pupat-o in emisiune!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies