Un nou concurent, Sebastian, a intrat in casa Puterea dragostei! Ce le-a marturisit fetelor la venire

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 iul 2022, 13:10
Seba, noul concurent de la Puterea dragostei

Fetele au fost extrem de incantate sa il primeasca astazi la emisiunea Puterea dragostei, pe un nou concurent, Sebastian, "Seba".

Seba a venit cu fete pentru toate concurentele si le-a pupat pe acestea la venirea in casa. Inclusiv Mona l-a pupat.

"Se vede ca am emotii? Nu cred, asa e la inceput.

Am 21 de ani, sa trecem cu vederea daca am emotii sau ceva. Este prima oara cand particip, si imi doream de mai mult timp sa particip. Trebuia sa plec in America vara asta, cu work in travel, am terminat anul 2 la facultate, la Economie.

Am simtit ca o sa fie ceva.

Dupa mine, orice lucru din viata are un scop, nu e doar asa, sa se intample", a spus Seba la venire.

El le-a marturisit fetelor ca in viata de zi cu zi este ospatar.

Fetele, foarte entuziasmate sa il primeasca!

Fetele l-au primit cu multa bucurie pe Seba.

Cand a patruns pe usa, ele s-au ridicat imediat in picioare.

De altfel, ele au parut sa stie ca un nou concurent va sosi in emisiune, inca de dinainte ca Seba sa patrunda in casa Puterea dragostei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cand vorbea cu fetele, Madalina pare ca il soarbe din ochi.

Ramane de vazut spre cine se va indrepta Seba, intrucat pare ca mai multe fete au pus ochii pe el. "Un nou Casanova si-a facut aparitia in casa Puterea dragostei", a fost mesajul care a aparut pe crawl atunci cand Seba intra in casa dragostei. Cel mai probabil, apelativul de "Casanova" se refera la faptul ca tanarul de 21 de ani arata foarte bine si ca, desigur, va atrage atentia fetelor.

De fapt, deja l-a facut, reactia acestora fiind evidenta atunci cand l-au vazut.

Alexandru Morosanu era ultimul concurent de la Puterea dragostei

Cel mai proaspat concurent de la Puterea dragostei era, pana sa intre astazi Seba, Alexandru Morosanu.

Alexandru si-a povestit saptamana trecuta, cu lacrimi in ochi, drama, el fiind abandonat de mama lui atunci cand era foarte mic.

"Mama m-a abandonat! A plecat in Germania si a ramas acolo. Ultima oara am vazut-o cand aveam 6 ani si a fost cea mai groaznica experienta din viata mea, fiindca nu stie sa se poarte cu un copil.

Pe mine m-a crescut doar tata, a fost si mama si tata pentru mine. S-a recasatorit, iar actuala lui sotie este adevarata mea mama. Pentru ca ea m-a crescut.

Mama biologica imi mai scrie pe internet, ma mai intreaba daca sunt bine, dar nu prea ii raspund, ii mai raspund din politete", a povestit, cu lacrimi in ochi, Alexandru.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!