Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 octombrie - A doua parte - VIDEO. Alexandru sare să îl bată pe Marinescu!

,
Alex Moroșanu și Cristian Marinescu
Alex Moroșanu cedează și se îndreaptă spre Cristian Marinescu![Sursa foto: Captură KANAL D]

Partea a doua a emisiunii Puterea dragostei de miercuri, 21 octombrie, se anunță incendiară. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Vom avea parte de toate în a doua parte a emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D, care începe la ora 17:00. Alexandru Moroșanu va sări să îl bată pe Cristian Marinescu, cel catalogat de aproape întreaga casă Puterea dragostei drept provocator.

Marinescu a fost, de altfel, implicat într-un scandal monstru cu Akebono și Paul, în urma căruia cei doi au fost descalificați.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu afirmă, răspicat, că Andrada îl place. Andrada îi dă replica, afirmând că i-ar fi spus acest lucru dacă era așa.

"Crezi că nu aveam curaj să spun, dragul meu?", îi spune Andrada lui Cristian Marinescu. "N-ai avut", răspunde el.

Alexandru Moroșanu, care încă de la intrarea în casă a dezvăluit că e atras cu Andrada, s-a și cuplat cu ea, izbucnește. Moroșanu este cu greu oprit să nu îl bată pe Marinescu.

Andrada, Marinescu și Moroșanu
Marinescu e convins că Andrada îl place![Sursa foto: Captură KANAL D]

Andrada îl ține cu ea într-o încăpere pe Moroșanu, pentru ca acesta să nu ajungă la Marinescu. Este ceea ce făcea în sezonul 1 Simina cu iubitul ei, Alex Zănoagă, devenit între timp soț și tată al copilului ei, Dominic.

George izbucnește și el din pricina lui Marinescu!

George, fostul iubit al Monei, izbucnește și el, provocat de Marinescu. 

"Uite-ți prietenul, George", îi spune Marinescu fostului iubit al Monei, referindu-se la Alexandru Moroșanu. "Ți-am zis că nu vorbesc cu tine", îi spune George lui Marinescu, ridicându-se de pe canapea și îndreptându-se amenințător spre el. Ceilalți concurenți intervin pentru a nu se ajunge la bătaie.

George Puterea dragostei
George, la un pas să îl bată și el pe Marinescu sub camerele de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii de astăzi Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci e nevoie doar să accesezi la ora 17:00  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă și poți vedea online, live pe Kanal D emisiunea ta favorită.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 21 octombrie - Prima parte - VIDEO. Un băiat intră în casă pentru Alexandra, concurenții se iau la bătaie!

FOTO - Descoperire epocală în orașul antic scufundat din Egipt: obiecte din secolul al IV-lea î.e. n. păstrate impecabil

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

Livian a reacționat după ce s-a aflat ca Ștefania a fost bătută de fostul iubit: "De ce nu au luat atitudine când..."

Mona și Nicos formează un cuplu? Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies