Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 25 septembrie - A doua parte - VIDEO. Scandal horror și descalificare!

,
Paul Puterea dragostei
Paul ia o masa de la Puterea dragostei si se pregateste sa o arunce!

Ediția de vineri, 25 septembrie 2020, partea a doua, a reality-show-ului Puterea dragostei aduce un scandal monstru și o descalificare. Urmăriți Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Marinescu intră în conflict cu mai toți băieții. Lucrurile degenerează, iar Paul pune mâna pe o masă în scandalul cu acesta!

Cristina Mihaela Dorobanțu anunță descalificarea unui concurent. Cineva va pleca acasă în urma scandalului uriaș de astăzi, care degenerează aproape într-o bătaie generală.

George, Akebono si Paul
George, Akebono si Paul, in conflict cu Marinescu

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu are o zi în care enervează pe toată lumea. George, Paul, Mariana și Cristian Comănici sunt unii dintre concurenții scoși din sărite de Cristian Marinescu astăzi.

Cristian Marinescu a părăsit competiția Puterea dragostei, fiind votat de telespectatori și de către fanii emisiunii să părăsească show-ul, dar ulterior s-a întors din casă tot prin votul acestora.

Cristi Marinescu
Cristi Marinescu isi pune toti baietii in cap!

Cristian Marinescu a avut încă de la întoarcerea în casă un scandal chiar cu fostul lui prieten, Nicos. "Nu ai fost prieten adevărat", l-a acuzat Marinescu pe Nicos. De partea cealaltă, Nicos a susținut că Marinescu este manipulat de fosta lui iubită, Alexandra

"Eu, spre deosebire de tine, l-am învățat să fie cinstit", i-a zis Alexandra lui Nicos.

Marinescu părea să își dorească să formeze un cuplu cu Mariana, dar după scenele de astăzi este puțin probabil să se mai întâmple acest lucru. El s-a certat și cu Mariana și cu concurentul îndrăgostit de aceasta, Cristian Comănici.

Cristian Marinescu, Mariana si Cristian Comanici
Marinescu a vrut să își pună masca în emisiune

Urmărește Puterea Dragostei vineri, de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 137, subtitrat în limba română VIDEO. Mehmet este demascat. Cum va reacționa Zuleyha atunci când va descoperi adevărata...

Vor merge benzinarii pe oferta guvernului de reducere cu 50 de bani? Guvernul crede că va scădea peste tot

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Gizem Güneş, actrița care interpretează rolul Cemre în noul serial turcesc Aripi frânte, ce va începe din 4 iulie, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies