Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 25 septembrie - A doua parte - VIDEO. Scandal horror și descalificare!

,
Paul Puterea dragostei
Paul ia o masa de la Puterea dragostei si se pregateste sa o arunce!

Ediția de vineri, 25 septembrie 2020, partea a doua, a reality-show-ului Puterea dragostei aduce un scandal monstru și o descalificare. Urmăriți Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cristian Marinescu intră în conflict cu mai toți băieții. Lucrurile degenerează, iar Paul pune mâna pe o masă în scandalul cu acesta!

Cristina Mihaela Dorobanțu anunță descalificarea unui concurent. Cineva va pleca acasă în urma scandalului uriaș de astăzi, care degenerează aproape într-o bătaie generală.

George, Akebono si Paul
George, Akebono si Paul, in conflict cu Marinescu

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Marinescu are o zi în care enervează pe toată lumea. George, Paul, Mariana și Cristian Comănici sunt unii dintre concurenții scoși din sărite de Cristian Marinescu astăzi.

Cristian Marinescu a părăsit competiția Puterea dragostei, fiind votat de telespectatori și de către fanii emisiunii să părăsească show-ul, dar ulterior s-a întors din casă tot prin votul acestora.

Cristi Marinescu
Cristi Marinescu isi pune toti baietii in cap!

Cristian Marinescu a avut încă de la întoarcerea în casă un scandal chiar cu fostul lui prieten, Nicos. "Nu ai fost prieten adevărat", l-a acuzat Marinescu pe Nicos. De partea cealaltă, Nicos a susținut că Marinescu este manipulat de fosta lui iubită, Alexandra

"Eu, spre deosebire de tine, l-am învățat să fie cinstit", i-a zis Alexandra lui Nicos.

Marinescu părea să își dorească să formeze un cuplu cu Mariana, dar după scenele de astăzi este puțin probabil să se mai întâmple acest lucru. El s-a certat și cu Mariana și cu concurentul îndrăgostit de aceasta, Cristian Comănici.

Cristian Marinescu, Mariana si Cristian Comanici
Marinescu a vrut să își pună masca în emisiune

Urmărește Puterea Dragostei vineri, de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html. 

 

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 24 septembrie - Partea întâi - VIDEO. Livian reintră în emisiune!

ANI a sesizat Parchetul în cazul unui edil care și-a angajat ginerele la primărie. Încă 4 aleși locali ar fi încălcat legea

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 23 octombrie - Partea a doua VIDEO. Alexandra rupe prietenia cu Marinescu!

Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO O nouă ediție incendiară!

Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de vineri, 23 octombrie - VIDEO. Scandal monstru pe moștenire!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies