Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 14 octombrie - A doua parte - VIDEO. Alexandru, hotărât să se despartă de Andrada: "Mă plictisește rău"

,
andrada si alexandru despartire
Andrada și Alexandru, concurenții care formează un cuplu la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiunea plutește în aer în casa Puterea Dragostei, astfel că și în a doua parte a emisiunii vor exista discuții aprinse și certuri puternice. Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Lupta este din ce în ce mai strânsă la Puterea Dragostei, ies la iveală secrete, iar concurenții profită de fiecare zi petrecută în casă pentru a-și construi cea mai bună strategie, astfel încât să rămână cât mai mult timp în casa iubirii. Se distrug prietenii, orgoliile își fac simțită prezența și noi alianțe dau naștere discuțiilor în competiție.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

În partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, ediția de miercuri, 14 octombrie 2020, Andrada și Alexandru par hotărâți să pună punct definitiv poveștii lor de iubire. Cei doi vor avea mai multe discuții în contradictoriu, iar Alexandru o va acuza pe cea cu care are o relație că are un comportament ciudat.

Cum certurile au devenit o obișnuință de când Marinescu a intrat în competiție, un nou conflict va izbucni în partea a doua a ediției de astăzi Puterea Dragostei. De aceasă dată, Marinescu și Adriana se vor ataca reciproc, iar concurenta de la Puterea Dragostei va ieși din emisiune, având în vedere că nu își va mai putea stăpâni furia.

Urmărește partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei și de pe tableta, telefonul mobil sau laptop. Emisiunea este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html. 

Marinescu, în conflict cu cele două surori, Adriana și Alexandra. Replici acide la Puterea Dragostei

După conflictul cu Adriana, Marinescu va fi pus la zid și de Alexandra, sora concurentei. La fel de vocală, Alexandra nu va ezita să îi reproșeze lui Marinescu că este fals, moment în care concurentul de la Puterea Dragostei va reacționa. 

Apar probleme serioase și în relația dintre Andrada și Alexandru, care vor fi pe punctul de a se despărți. Alexandru este convins că nu are de ce să mai lupte pentru Andrada și va lua hotărârea de a nu mai comunica cu aceasta.

 

Citește și:

Andreea Pirui si Marius, infectati cu noul coronavirus! Primele declaratii din izolare: "Nu credeam in virus"

VESTE NEAȘTEPTATĂ de la medicul Adrian Marinescu: "Vom avea multe cazuri de coronavirus, dar...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 octombrie - A doua parte - VIDEO. Motivul pentru care George și Mădălina nu pot forma un cuplu. Cine este împotriva lor?

Bianca si Berna s-au impacat si au spus totul despre femeile cu care au fost tradate de Livian si Philip: "Niste femei usoare!"

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 octombrie - Prima parte - VIDEO. Jigniri la adresa unei concurente: "Să pup un schelet?"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies