Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 10 februarie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cristian Comănici are IUBITĂ în afara casei!

,
Cristian Comănici
Cristian Comănici are iubită în afara casei Puterea dragostei

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei va fi difuzată miercuri, 10 februarie 2021. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Se fac dezvăluiri bombă despre Cristian Comănici, fratele câștigătoarei primelor două sezoane de la Puterea dragostei, Bianca Comănici.

Cristian Comănici ar avea o relație în afara casei Puterea dragostei! Confruntat cu o imagine în care sărută o frumoasă tânără, Cristian Comănici va fi nevoit să facă el însuși dezvăluiri.

Cristian Comănici
Cristian Comănici

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Cristian Comănici recunoaște că s-a sărutat cu acea tânără, că l-a mușcat de gât și că tânăra este americancă.

Despre fratele Biancăi Comănici s-a mai vorbit că ar avea o relație în afara casei, însă el a negat.

Comănici a revenit în casa Puterea dragostei special pentru Mariana, a demarat o campanie de cucerire a acesteia, însă, în cele din urmă, cei doi nu au mai ajuns să formeze un cuplu. Se credea că vor fi împreună după ce rivalul lui Comănici la inima Marianei, Rareș, a părăsit casa Puterea dragostei, însă nu s-a întâmplat acest lucru.

Atunci când revenise în casă pentru Mariana, frumoasa concurentă i-a spus lui Comănici că prioritatea ei este Rareș. Nu a format, însă, un cuplu nici cu acesta.

Nicos le-a luat la rost pe Mariana și Aya

Nicos le-a luat la rost pe Mariana și Aya fiindcă ar vorbi cu tipi din afara casei Puterea dragostei.

"Voi vă numiți femei? Vorbiți în fiecare zi cu alt băiat", le-a acuzat Nicos pe cele două.

Despre Mariana s-a mai vorbit că nu ar fi interesată de niciun băiat din casă și că singurul ei scop ar fi să își mențină locul în competiție.

Aya a fost cu Akebono, despre care a dat de înțeles că ar fi fost o roată de rezervă și, mai recent, cu Cristian Comănici.

Tot în emisiunea de miercuri, 10 decembrie 2021, Aya și Alexandra vor avea un nou episod al scandalului permanent dintre ele. În două rânduri Alexandra a sărit să o bată pe Aya.

Dacă emisiunea Puterea Dragostei este preferata ta, dar nu ești mereu acasă atunci când este difuzată la TV, trebuie să știi că ai posibilitatea de a o urmări și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând   https://www.kanald.ro/live.html.

Emisiunea este

difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Orele de difuzare rămân neschimbate, Puterea Dragostei făcând parte din   programul TV   al postului Kanal D. Astfel, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Citeste si: Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi la revederea cu Andreea Mantea! A făcut mărturisiri cutremurătoare în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea: ”Am încercat să închid subiectul cât am putut...”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 februarie 2021 – A doua parte - VIDEO Marinescu o sărută pe Maria!

Accident naval pe Dunăre: o ambarcațiune s-a răsturnat. Un tânăr este dat dispărut

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 9 februarie 2021 – Prima parte - VIDEO. Noi CUPLURI la Puterea Dragostei! Cine sunt concurenții care se sărută în emisiune

Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi la revederea cu Andreea Mantea! A făcut mărturisiri cutremurătoare în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea: ”Am încercat să închid...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies