Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi la revederea cu Andreea Mantea! A făcut mărturisiri cutremurătoare în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea: ”Am încercat să închid subiectul cât am putut...”

,
Andreea Mantea și Bianca Comănici
Andreea Mantea, revedere cu Bianca Comânici

În ediția din această seară din ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, vedeta a fost invitată în emisiunea Teo Show, acolo a avut surpriza să o întâlnească pe Bianca Comănici, care a izbucnit în lacrimi la vederea ei.

Andreea Mantea și Bianca Comănici, fosta concurentă de la ”Puterea dragostei”, s-au revăzut după mult timp, iar întâlnirea a fost foarte emoționantă.

Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi la vederea Andreei, pe care o admiră foarte mult.

Bianca Comănici în lacrimi după întâlnirea cu Andreea Mantea

Andreea Mantea a fost invitată în emsiunea Teo Show, alături de Ilinca Vandici, unde au discutat despre viața de familie. Ca de obicei, frumoasa brunetă nu avea cum să nu întârzie și de această dată, iar Bursucu a luat-o la bani mărunți. După emsiunea, Andreea, a avut frumoasa surpriză să o revadă pe Bianca Comănici. La vederea Andreei, bruneta a izbucnit în lacrimi de emoții.

Prezentatoarea TV a îmbrățișat-o și a încercat să o motiveze să fie puternică.

”Puternica mea! Tu ești o puternică, tu ești deșteaptă, tu ești cel mai puternic om, uite unde ești, unde ai ajuns, uite unde unde ești.

Da!Tu ești foarte putenică, ești extrem de puternică, ești frumoasă, ești deșteaptă și nu uita cât ești de puternică, te implor. Îți era dor de mine! Cum mă? Cum mă? Aseară a postat ea, de cine îți este cel mai dor de la Puterea dragostei și ea a trecut, de Andreea Mantea. Cum mă?”, a încercat Andreea Mantea să o încureajeze pe Bianca Comănici.

De asemnea, Bianca a declarat că regretă că nu a știut să-i arate Andreei respectul pe care îl merită la momentul potrivit și că este un adevărat exemplu pentru ea.

Bianca Comănici în lacrimi
Bianca Comănici , destăinuiri în emsiunea Trăiri alături de Andreea Mantea

Citeste si: Bianca Comănici, în lacrimi! Andreea Mantea a făcut-o să plângă: "Să nu arunce cu noroi..."

Bianca s-a destăiunit Andreei Mantea:”Am încercat să închid subiectul cât am putut...” 

Andreea Mantea a întrebat-o pe Bianca cum se mai simte și dacă a trecut peste despărțirea de Livian, concurentul alături de care a format un cuplu în cadrul emsiunii ”Puterea dragostei”. Bruneta a mărturisit că îi este foarte greu să se mai deschidă după aceasta experiență, deși crede că a trecut peste această separare, încă nu este sigură că s-a vindecat.

”Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi...De el nu vreau să deschid subiectul...acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut...Nu, prefer să ingnor, e mai bine așa. Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc.”, a mărturisit printre lacrimi Bianca Comănici

Andreea Mantea a îndemnat-o pe Bianca să nu se oprească din a iubi, trebuie să continuie să își strige iubirea, pentru că iubirea ei pentru Livian este una sinceră, iar iubira nu este imposibilă.

Citeste si: Andreea Mantea în lacrimi in propria emisiune:”Știu cât de greu ți-a fost...”!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea în lacrimi in propria emisiune:”Știu cât de greu ți-a fost...”!

Lovitură pentru toți consumatorii de energie: vor trebui să achite o taxă suplimentară, pe lângă factura la energie

Andreea Mantea în lacrimi in propria emisiune:”Știu cât de greu ți-a fost...”!

Andreea Mantea si David, noi peripetii la munte! Nu ratati o noua editie de senzatie, “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, LUNI, 1 februarie, de la 22:30, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies