Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Seya se sărută cu Alex Stoica!

,
Sya și Alex Stoica se sărută!
Sya și Alex Stoica se sărută![Sursa foto: captura video Kanal D]

A doua parte a emisiunii Puterea Dragostei din 23 martie e incendiară! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

După ce în prima parte Romeo și Sya s-au împăcat, în a doua parte au loc scene uluitoare.

Glumeața Seya participă la un joc în care îl sărută pe Alex Stoica, în timp ce Romeo o pupă, la rândul lui, pe Andreea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Romeo a fost protagonistul unor scene uluitoare în Gala Puterea Dragostei din weekend-ul trecut, atunci când s-a sărutat cu Maria, fosta iubită a lui Cristian Comănici.

Imaginile au supărat-o foarte tare pe Seya, dar se pare că frumoasa brunetă pare dispusă să treacă peste ce a făcut Romeo.

Relaxată, ea a acceptat acest joc în care ea și Romeo se pupă pe gură cu alți concurenți.

Jocurile și distracția vor fi umbrite în partea a doua a emisiunii de tensiuni și conflicte între concurenți.

Scandal între Marinescu și Romeo

Cristian Marinescu îi poartă încă pică lui Romeo pentru că a sărutat-o, în Gală, pe fosta lui iubită. Marinescu are o răbufnire și rostește cuvinte urâte.

"Taci în p..a mea din gură, ce te bagi tu?", răbufnește Marinescu.

Cristian Marinescu
Cristian Marinescu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Romeo este mai ponderat și nu intră foarte tare în duelul cu fostul iubit al Mariei.

Romeo de la Puterea dragostei
Romeo de la Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Maria și Cristian Marinescu s-au despărțit, însă blondul a dezvăluit că îi este dor de frumoasa blondă de la Puterea Dragostei sezonul 3

"Mi-e dor de tine, dar nu mai poate fi nimic între noi după ce mi-ai făcut", i-a spus Marinescu Mariei.

Conflictul dintre Marinescu și Romeo nu va fi singurul din partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei. Andrei și Codruț se vor certa foarte tare. Codruț, iubitul Alexandrei, pare că a împrumutat comportamentul vulcanic al iubitei sale, Alexandra Cărare. Chiar în emisiunea de ieri Codruț a sărit să îl bată pe Cristian Comănici după ce acesta i-a jignit iubita.

Andrei și Codruț
Andrei și Codruț, în conflict[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra Cărare, recunoscută pentru ieșirile și impulsivitatea ei, va fi mai calmă în ediția de astăzi Puterea Dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV  al postului Kanal D  și este difuzată de luni până duminică. De luni până vineri puteți urmări emisiunea de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vreți să urmăriți emisiunea Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Bianca Comănici s-a îndrăgostit: „Îmi vine să îmi iau bilet și să mă duc după el!” Cine este bărbatul care i-a atras atenția?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici s-a îndrăgostit: „Îmi vine să îmi iau bilet și să mă duc după el!” Cine este bărbatul care i-a atras atenția?

Decizie stranie a lui Biden: Retrage trupele americane din Afganistan la exact 20 de ani de la atentatele asupra World Trade Center

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Marinescu recunoaște că îi e dor de Maria!

Maria, dezvăluiri incredibile despre Marinescu: „Vrei să spun cât te-a costat relația noastră?” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 23 martie, de la 11:00...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies