Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 martie 2021 - Prima parte - VIDEO. Marinescu recunoaște că îi e dor de Maria!

,

Ediția de marți, 23 martie 2021 a reality-show-ului Puterea Dragostei e incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Maria i-a produs un șoc fostului ei iubit, Cristian Marinescu, atunci când s-a sărutat cu Romeo  în gala Puterea Dragostei.

Maria și Cristian Marinescu s-au despărțit definitiv, dar în emisiunea de marți Marinescu va recunoaște că îi e dor de Maria.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Mi-e dor de tine, dar nu mai pot să am nimic cu tine, după ce mi-ai făcut. Îmi pare rău", îi spune Marinescu Mariei. 

Cei doi încep o discuție despre bani.

Marinescu a mai discutat acest aspect și în trecut cu Maria, dând de înțeles că aceasta este o persoană materialistă.

"Eu nu pot să îți satisfac ție pretențiile financiare", îi spunea Marinescu atunci Mariei.

Maria se sărută cu Romeo la Puterea Dragostei
Maria se sărută cu Romeo la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra Cărare, scandal cu Mariana

Alexandra Cărare intră într-un duel verbal cu Mariana, iubita lui Cristian Comănici.

Cele două cupluri, Alexandra Cărare-Codruț și Mariana-Cristian Comănici nu se suportă reciproc. Codruț chiar a sărit la bătaie atunci când Cristian Comănici o jignea pe Alexandra.

Alexandra Cărare
Alexandra Cărare[Sursa foto: captura video Kanal D]

Alexandra Cărare este una dintre cele mai impulsive concurente de la Puterea Dragostei sezonul 3, nu o dată intrând în dispute cu ceilalți concurenți, atât femei, cât și bărbați.

Și cu Cristian Comănici Alexandra s-a contrat de nenumărate ori. Ba chiar și cu iubitul ei, Codruț, s-a certat de multe ori, despărțindu-se și împăcându-se cu acesta în câteva rânduri.

Probabil persoana cu care Alexandra Cărare a avut cele mai mari scandaluri este Aya, pe care a și vrut să o bată în câteva rânduri.

Prima oară a sărit să o bată atunci când Akebono se afla în casă, iar Aya se pregătea să formeze un cuplu cu acesta. Aya și Akebono au format, în cele din urmă, un cuplu, iar Akebono pare că s-a și răzbunat pe Alexandra atunci când i-a vărsat o oală plină de sarmale pe haine, murdărindu-i vestimentația. Între timp, Akebono a părăsit descalificat casa, iar Aya și-a făcut mai multe relații în timpul show-ului.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până duminică. De luni până vineri rulează la Kanal D de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, o poți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 22 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Codruț sare să îl bată pe Comănici!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 22 martie 2021 - A doua parte - VIDEO. Codruț sare să îl bată pe Comănici!

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Momente grele pentru un fost concurent de la Puterea Dragostei: „Sunt disperat să fac niște bani să supraviețuiesc!” Ce mesaj a postat pe instagram?

Codrut sare sa-l bata pe Comanici, din cauza jignirilor aduse Alexandrei! "A zis Codrut ca vrea sa te trimite la..." Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies