Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 18 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Comănici detonează bomba: o vrea pe Adriana de iubită!

,
Adriana, în camera roșie alături de Cristian Comănici
Adriana, în camera roșie alături de Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ediția de marți, 18 mai a reality-show-ului Puterea Dragostei e incendiară. Cristian Comănici o vrea pe Adriana! Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Cristian Comănici e în centrul acțiunii marți la Puterea Dragostei! El o cheamă în camera roșie pe Adriana, sora Alexandrei Cărare, și îi spune că i-ar plăcea să încerce o relație cu ea.

"Chiar vreau să ne cunoaștem mai bine", îi spune Comănici Adrianei în camera roșie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Comănici, tu te-ai dilit?", îi răspunde Adriana fratelui Biancăi Comănici. Adriana râde și nu ia în serios propunerea lui Cristi Comănici, însă acesta insistă că este foarte serios.

Atât Adriana, cât și Cristian Comănici sunt singuri în prezent. Adriana a avut mai multe tentative de a-și face o relație în casa Puterea Dragostei, prima oară cu Paul, care a ieșit descalificat din casă, în timp ce Comănici și-a dorit o singură fată, Mariana.

După lungi tatonări el a reușit să o cucerească, cei doi oficializându-și relația de ziua Marianei, însă relația lor a durat foarte puțin.

Comănici a acuzat, la despărțire, faptul că Mariana nu are sentimente pentru el și a anunțat că e disponibil să își găsească o altă fată, care să țină la el.

O nouă concurentă în casa Puterea Dragostei!

O nouă concurentă, Adelina, intră în casa Puterea Dragostei.

Tânăra este privită cu mult entuziasm. "În sfârșit, o fată frumoasă", spune cineva.

Adelina, noua concurentă de la Puterea Dragostei
Adelina, noua concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Adelina va fi în centrul unei controverse chiar cu Cristian Comănici. Ea alege să danseze cu Paul, dar e convinsă că o place Cristian Comănici.

"Cred că mă placi și nu ți-a convenit că am dansat cu Paul", îi spune Adelina lui Cristian Comănici.

Fratele Biancăi râde la auzul acestei afirmații. 

Noua concurentă de la Puterea Dragostei, Adelina, și Cristian Comănici
Noua concurentă de la Puterea Dragostei, Adelina, și Cristian Comănici[Sursa foto: captura video Kanal D]

El se concentrează acum pe Adriana Cărare, sora mai puțin impulsivă a Alexandrei. Comănici și surorile Cărare au fost implicați în mai multe dispute în acest sezon, însă fratele Biancăi pare decis să se implice într-o acțiune de cucerire a Adrianei.

Spre deosebire de Cristian Marinescu, celălalt Cristian din casă, Comănici, nu a fost acuzat că ar juca fetele de la Puterea Dragostei pe degete.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până duminică. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a căsătorit în secret?! Ce l-a dat de gol pe fostul concurent de la Puterea Dragostei

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 17 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Maria detonează bomba: "Îl am la mână pe Codruț!"

Nelu Tătaru, despre reforma sistemului sanitar: Se vorbeşte destul de greu şi pe la colţuri de asigurări complementare, costuri suplimentare şi coplată

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Amenintari fara precedent in casa Puterea dragostei! Marinescu cedeaza nervos! "Stai usor ca te clocotesc! Stai linistit!" Aflati ce se va intampla luni, 17 mai,...

Concurentii de la Puterea dragostei primesc pedepse radicale! "A existat contact fizic! Vei primi..." Aflati ce vesti va aduce Cristina Mihaela in Gala de duminica, 16...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies