Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 17 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Maria detonează bomba: "Îl am la mână pe Codruț!"

,
Codruț de la Puterea Dragostei
Noi probleme pentru Codruț la Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Maria, fosta iubită a lui Cristian Marinescu, detonează bomba despre Codruț.

"Îl am cu ceva la mână pe Codruț!", spune Maria, afirmație care o scoate din minți pe Alexandra Cărare, iubita acestuia.

Alexandra se ridică de pe canapea și părăsește platoul, trântind ușa.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Nu e prima oară când sunt tensiuni majore între Codruț și Alexandra din pricina unor afirmații făcute de Maria.

Maria a spus, la un moment dat, că îl va avea pe Codruț, ceea ce a făcut-o pe Alexandra să își iasă din minți.

Vor fi tensiuni și între Comănici, Marinescu și Codruț, cei mai populari băieți de la Puterea Dragostei.

În ultima vreme Cristian Marinescu a devenit cel mai votat concurent din casă, însă, la începutul show-ului, Cristian Comănici obținea și el des titlul de favoritul săptămânii, iar Codruț, prin prisma relației cu Alexandra Cărare, a început să fie și el votat de către public.

Comănici, Marinescu și Codruț
Comănici, Marinescu și Codruț[Sursa foto: captura video Kanal D]

Comănici-Marinescu, un duel de la începutul sezonului

Între Cristian Comănici și Cristian Marinescu sunt tensiuni de când a început sezonul 3.

De-a lungul sezonului, cei doi s-au jignit dur, și-au adus unul altuia acuzații grave și au fost în permanență competiție pentru voturile publicului.

Comănici îl acuza pe Marinescu de falsitate, spunând că acesta nu face decât ceea ce vrea publicul lui.

Comănici afirma răspicat că singurul scop al lui Marinescu e să fie votat.

De altfel, Marinescu n-a făcut niciun secret din faptul că joacă un rol în casă, el spunând că e, într-adevăr, actor la Puterea Dragostei sezonul 3 și comparându-se cu starurile de la Hollywood.

Marinescu a fost acuzat de către Andreea, una dintre fostele lui iubite, că s-a folosit de ea pentru popularitate și voturi.

În afară de Andreea, "Casanova" de la sezonul 3 a mai fost cu Aya, pentru o scurtă perioadă și cu Maria. El a încercat să le cucerească și pe surorile Cărare, Adriana și Alexandra.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de la 11:00 și 17:00 în timpul săptămânii și de la 16:00 și 19:00 în weekend.

Dacă vrei să urmărești reality-show-ul live video online, o poți face accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Amenintari fara precedent in casa Puterea dragostei! Marinescu cedeaza nervos! "Stai usor ca te clocotesc! Stai linistit!" Aflati ce se va intampla luni, 17 mai, intr-o noua editie incendiara de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Amenintari fara precedent in casa Puterea dragostei! Marinescu cedeaza nervos! "Stai usor ca te clocotesc! Stai linistit!" Aflati ce se va intampla luni, 17 mai,...

Surpriză uriașă la Euro 2020: Franţa s-a împiedicat de Ungaria

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Eliminare surprinzatoare la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine paraseste casa iubirii! Iata ce mesaj a transmis Cutia Pandorei!

Concurentii de la Puterea dragostei primesc pedepse radicale! "A existat contact fizic! Vei primi..." Aflati ce vesti va aduce Cristina Mihaela in Gala de duminica, 16...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies