Eliminare surprinzatoare la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine paraseste casa iubirii! Iata ce mesaj a transmis Cutia Pandorei!

,
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii![Sursa foto: Captură KANAL D]

Si in aceasta Gala Puterea dragostei, publicul a avut din nou un rol important in desemnarea concurentilor favoriti! Cristina Mihaela a spus verdictul serii!


In articol:

In aceasta seara, Gala Puterea dragostei a fost ca de fiecare data una plina de suspans si emotii uriase pentru unii concurenți, care au asteptat cu nerabdare sa afle verdictul publicului. Cristina Mihaela a anunțat cine este în pericol de a parasi casa iubirii, dar și cine este Favoritul saptamanii care ar putea câștiga premiul de 1500 de euro, cel sau cea care va prelua si titlul de lider suprem al casei in urmatoarea saptamana, dar si cine va

parasi emisiune.

Cine este Favoritul Saptamanii si cine a fost eliminat din casa Puterea dragostei!

In editia de ieri a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a anuntat care sunt cele mai votate trei fete in saptamana ce s-a incheiat, acestea fiind: Maria, Alexandra si Aya. Iar in tabara baietilor cei mai votati trei au fost alesi de catre public: Marinescu, Alex Stoica si Cristian Comanici.

In Gala Puterea dragostei din aceasta seara, prezentatoarea emisiunii a spus cine sunt Favoritii saptamanii dintre cei sase enumerati in editia precedenta. Cei doi Favoriti din acesta saptamana au fost desemnati din nou de catre public Alexandra si Marinescu. Acestia nu vor putea fi votati de catre colegii lor, avand imunitate, fiind favoriti din nou. Inainte de a se face nominalizarile, concurentii au mai protejati o fata si un baiat.

Dupa ce concurentii si-au exprimat voturile in secret in Gala de astazi, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca cei care au primit cele mai multe nominalizari din partea colegilor sunt Cristina si Selatin, care au ajuns in pericol de eliminare. Pentru cei doi concurenti au urmat cateva momente dificile, de suspans, pana cand Cristina Mihaela a spus verdictul serii.

Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii![Sursa foto: Captură KANAL D]

Dupa cateva clipe de asteptare prezentatoarea emisiunii a anuntat ca Marinescu este cel care datorita voturilor primite din partea publicului a reusit castige premiul de 1500 de euro si totodata si titlul de lider al casei Puterea dragostei.

Citeste si: Publicul a ales! Cristina Mihaela a anuntat cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 14 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Fetele sar la bătaie!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Publicul a ales! Cristina Mihaela a anuntat cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

Înalta Curte 'reînfiinţează' SIIJ după ce a fost 'desfiinţată' de Curtea de Apel Piteşti

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 14 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Fetele sar la bătaie!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 14 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu răbufnește: "Alerg pe aici să..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies