Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 14 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Fetele sar la bătaie!

,
Fetele sar la bătaie la Puterea Dragostei!
Fetele sar la bătaie la Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Fetele cedează și sar la bătaie

Ayda nu e implicată în scandalul care, fără intervenția concurenților, s-ar fi încheiat cu o bătaie în toată regula, însă, la rândul ei, trece ulterior la amenințări.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Ayda, care a avut o scurtă relație cu Radu, este și ea una dintre cele mai impulsive concurente de la Puterea Dragostei sezonul 3, la fel ca Alexandra Cărare.

Concurenții din sezonul 3 de la Puterea Dragostei au fost implicați în cele mai multe conflicte. Ei își pierd controlul rapid, orgoliile spunându-și cuvântul.

Ayda amenință și ea!
Ayda amenință și ea![Sursa foto: captura video Kanal D]

Radu va ceda și el, la fel ca fosta lui iubită, Ayda, aruncând o masă de lemn pe podea și făcând-o praf!

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, le atrage atenția concurenților că ceea ce fac nu este deloc în regulă. "Unde suntem? Alerg pe aici să vă despart?", le întreabă ea pe concurente.

Final definitiv de poveste pentru Maria și Marinescu?

Maria se enervează în timpul unei discuții cu fostul iubit, Cristian Marinescu.

"Dacă o să faci mișto nu ne îndreptăm în direcția care trebuie", îi spune Maria fostului iubit, ridicându-se, totodată, de pe canapea și părăsind platoul.

Maria și Marinescu s-au despărțit, iar blonda a suferit foarte tare pentru acest lucru, plângând în emisiune. Deși susținea că despărțirea e definitivă, Maria s-a arătat dispusă să se împace cu Marinescu, însă acesta i-a solicitat mai multe lucruri, cu care ea nu a fost de acord.

Maria părăsește platoul Puterea Dragostei!
Maria părăsește platoul Puterea Dragostei![Sursa foto: captura video Kanal D]

Cristian Marinescu a susținut, la un moment dat, că nu poate satisface pretențiile financiare ale Mariei. "Cam cât te-a costat această relație?", l-a întrebat, în replică, Maria.

Cristian Marinescu este unul dintre cei mai votați concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3. În ultima vreme el și-a disputat fotoliul de lider suprem al casei băieților cu Cristian Comănici, iar de cele mai multe ori a câștigat. 

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de persoane. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online. Puterea Dragostei este difuzată live video pe Kanal D și o poți urmări accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 14 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu răbufnește: "Alerg pe aici să..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 14 mai 2021 - Prima parte - VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu răbufnește: "Alerg pe aici să..."

VIDEO VIRAL Un angajat Romsilva a filmat momentul în care se întâlnește cu un urs

Boala năucitoare de care suferă Florin Cîțu. Cariera lui s-a sfârșit. S-a aflat chiar înainte de alegerile pentru președinția PNL. Iohannis este dezmăgit

Cristina Mihaela isi iese din minti! "Alerg pe aici ca sa va despart pe voi! Unde suntem?" Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, vineri, 14 mai, de la...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 13 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Aya, contre cu Alexandra și Codruț: "Vreau să mergeți acasă că aici..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies